НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 07
Ціна питання - 60 млн. грн.
Торги відбудуться 7 травня. Про це повідомляється в “Віснику державних закупівель”.
Заплановано завершення до кінця 2014 року будівництва будинку культури, яке було розпочато понад 20 років тому.
Раніше Відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Сокирянської райдержадміністрації повідомляв про плани районної Наприкінці 2012 року прес-служба Чернівецької облдержадміністрації повідомила, що кошторис виріс вже до 60 млн грн.
При цьому губернатор Михайло Папієв заявив, “що це буде найсучасніший будинок культури в Україні серед усіх районних центрів держави”.
За ... Читати далі »
Переглядів: 377 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

Підсвідомість…
У Чернівцях у загальноосвітній школі №14 протягом двох днів проходив жіночий психологічний фестиваль.
За словами автора проекту Альони Головіної, основна ідея фестивалю – дати жінкам можливість пізнати себе, розкрити свій потенціал, засвітитися.
У програмі фестивалю "СправжнЯ", як повідомляє chernivtsy.tv – ворк-шопи та майстер-класи майстрів психології та психотерапії Чернівців, Києва, Хмельницького, Івано-Франківська, духовних та тілесних практик, стилістів, візажистів, косметологів, hande-made майстрів.
Переглядів: 361 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

Відсидів…
Янукович підписав указ про помилування Луценко і Філіпчука в неділю, 7 квітня.
Співробітники пенітенціарної служби вже виконали відповідний указ Президента Віктора Януковича і звільнили екс-міністра. Також з кримінального обліку знятий екс-міністр екології Георгій Філіпчук.
"7 квітня Президент України підписав указ" Про помилування "№ 197/2013 щодо шістьох засуджених, з яких 4 - перебувають у місцях позбавлення волі... У числі помилуваних екс-міністр МВС Юрій Луценко (відбував покарання в Менської виправної колонії № 91 з 31 серпня 2012) і екс-міністр екології Георгій Філіпчук (перебував на обліку в кримінально-викона ... Читати далі »
Переглядів: 347 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

Нове кіно…
Японці в Інституті науки і технологій провели безпрецедентний експеримент. Вчені довели, що сновидіння можна не тільки підглянути, на навіть записати на відео.
Практика усвідомленого сновидіння дозволяє людині брати участь у сні як у комп'ютерній грі. Однак наука досі ставилася критично до подібних заяв.
Каліфорнійський професор Джек Геллант не раз коментував, що сновидіння - складний механізм, зануритися в який поки не вдається сучасної психологічної і неврологічної науці, хоча спроби доступу здійснюються вже протягом століття.
Японці змогли поповнити науковий досвід своїм дослідженням. В експерименті брали у ... Читати далі »
Переглядів: 338 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

Дорогий борщик…
Експерти підрахували, що за підсумками минулого року так звана «борщова» інфляція зросла на 61 відсоток.
Найбільше подорожчання спостерігається у моркви. Ціна останньої зросла за останні 12 місяців на рекордні 92 відсотки.
Капуста, за останні 12 місяців подорожчала на 69 відсотків, а картопля на 74 відсотки. При цьому, експерти відзначають, що менш істотно зросли ціни на буряк столовий та цибулю - на 37 відсотків і 33 відсотки відповідно.
«Досить значне зростання середнього рівня ціни на овочі «борщового» набору було обумовлено в першу чергу низькою базою порівняння, яка малася на початку квітня минулого ... Читати далі »
Переглядів: 344 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

Мобілки проти «дротів»…
Національна комісія, що здійснює держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРСІ), переглянула граничні тарифи на деякі послуги місцевого телефонного зв'язку. Про це повідомляє прес-служба регулятора.
В результаті абонентська плата за користування стаціонарним телефоном з 1 травня зросте на 7% для жителів міст і на 10% - для сільських жителів, а з 1 листопада - ще на 15% для сільських жителів.
"При нині діючих граничних тарифах послуги місцевого телефонного зв'язку, насамперед сільської, є збитковими для операторів телекомунікацій: так, тарифи на сільську телефонний зв'язок складають лише близько 40% від собівартості обслуговування", - заявили в НКРСІ.
Нагадаємо, за даними Держстату, кількість основних телефонних стаціонарних ап ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: Informer | Дата: 07.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz