НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 14
Прикол чи протест?..
Музичний канал "БелМузТВ" показав порнографічний ролик. Відео транслювалося протягом приблизно 20 хвилин, після чого мовлення "БелМузТВ" було перервано операторами кабельних мереж. За даними блогерів, ролик поставив в ефір один з відеоінженерів каналу, який згодом зник. Глядачі каналу також повідомили, що незадовго до цього по "БелМузТВ" були показані кілька кліпів гурту "Ляпис Трубецкой", на трансляцію яких у Білорусі накладено неофіційну заборону влади.
На телеканалі провели службову перевірку, а біля офісу "БелМузТВ" чергував наряд міліції. Офіційних коментарів з приводу події від правоохоронних органів поки не ... Читати далі »
Переглядів: 353 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

Митниця не дала добро…
Сьогодні на українсько-угорському кордоні чопські митники виявили в одному із мікроавтобусів партію дорогого фірмового взуття, які вітчизняний підприємець хотів завезти на територію України в обхід сплати митних зборів та податків у держбюджет.
Повертаючись із італійського містечка Мілан до Чернівців, 49-річний водій мікроавтобуса «Мерседес-Бенц» у зоні митного контролю пункту пропуску «Тиса» вказав у декларації про 12 місць супроводжуваного багажу з виключно особистими речами та запевняв про відсутність товарів, які підлягають оподаткуванню.
Утім, коли працівники Чопської митниці провели поглиблений огля ... Читати далі »
Переглядів: 365 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

Справедливість…
Окружний суддя американського штату Мічіган виписав штраф сам собі і особисто сплатив його в касі за порушення під час судового засідання.
Повідомляється, що під час слухання справи про домашнє насильство пролунав звук телефону. Виявилося, що на смартфоні судді Раймонда Воута включилася функція запиту голосового набору, суддя ж деякий час не міг впоратися з апаратом. Конфуз Воут пояснив тим, що нещодавно придбав телефон і ще не навчився швидко керувати ним.
Тим не менше, суддя, який сам з несхваленням ставився до власників телефонних апаратів, котрі не відключають їх під час судових засідань, вирішив оштрафуват ... Читати далі »
Переглядів: 340 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

Рука на «пульсі»…
На антикорупційний сервіс податкової та митниці «Пульс», від платників Чернівецької області з початку року надійшло 4 звернення, з них одне анонімне.
Питання порушені у зверненнях стосувалися незгоди з фактами виявленими під час проведення перевірок та неотримання в повному обсязі запитуваної інформації.
Для всебічного вивчення матеріалів і аналізу ситуації податківці зустрілися з двома заявниками та надали їм обґрунтовані роз’яснення, з посиланням на чинне законодавство, щодо правомірності дій працівників. При детальному розгляді інших двох звернень викладена заявниками інформація не підтвердилася. Після розгляду звернень зауважень та претензій від платників не надходило.
Нагадаємо, що відтепер інтерактивний сервіс „Пульс” приймає звернення п ... Читати далі »
Переглядів: 318 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

Недолуге пограбування…
Чернівецькі міліціонери оперативно затримали буковинця, який відібрав сумку у жительки Глибоцького району.
До міліції звернулась 52-річна жителька села Чагор та повідомила, що у крамниці, яка розташована на вулиці Ентузіастів міста Чернівці, невідомий відкрито заволодів її сумкою, в якій знаходились 2850 гривень.
На місце події одразу прибули співробітники відділу державної служби охорони при УМВС та слідчо-оперативна група Шевченківського райвідділу міліції. Правоохоронці здійснивши ряд першочергових заходів «за гарячими слідами» затримали підозрюваного у скоєні цього злочину. Ним виявився 26-річний чернівчанин, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки.
Молодик зізнався міліціонерам у скоєному та до ... Читати далі »
Переглядів: 338 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

Трагедія…
Місцева поліція заявляє, що в автобусі було 42 пасажира.
Аварія сталася на шосе поблизу міста Антверпен, який розташований у Фламандському регіоні країни. Згідно фото очевидців, автобус зруйнував бетонну огорожу шосе і впав на бік. За наявною інформацією, шкільний автобус, зареєстрований у Польщі, віз групу підлітків у віці 15-17 років. Відомо, що п'ять осіб загинули в результаті аварії, щонайменше двоє з них - діти. За даними бельгійській поліції, загалом в автобусі було 42 людини. Серед постраждалих двоє отримали важкі поранення, ще семеро людей - відносно легкі травми. За даними ЗМІ, автобус віз туристів з російського Волгограда.
Переглядів: 317 | Додав: Informer | Дата: 14.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz