НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 18
Втомилася…
Тетяна Смолдирєва подала заяву на ім’я голови Чернівецької обласної ради М.Гайнічеру, повідомивши його про своє рішення вийти також зі складу депутатів обласної ради. «Принаймні, так буде чесно, – зауавжила Т. Смолдирєва. – Оскільки я ввійшла до облради за партійним списком, то, вийшовши з партії, мушу скласти і депутатські повноваження».
– Я втомилася доводити, що, попри свою належність до партії, залишаюсь об’єктивним журналістом, – зізналася заслужений журналіст України, яку всі знають як висококласного профі. – Оскільки ми живемо в нецивілізованій країні, конкретній людині дуже важко самій рухатися цивілізовано.
Джерело: versii.cv.ua
Переглядів: 405 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Спортивні здобутки…
Чернівецький каратист Євген Мотовилін піднявся на п’єдестал пошани на етапі Прем’єр-ліги KARATE1 в Росії (Тюмень), де змагались 242 атлети з 24-х країн (в тому числі 8 – з України, серед яких один – з Чернівців).
Євген Мотовилін виступав у категорії куміте +84 кг (22 атлети з 9 країн). У підсумку наш спортсмен став бронзовим призером.
У командному заліку Україна посіла 8 місце.
Для Євгена Мотовиліна це вже не перший успішний виступ в сезоні на етапах Прем’єр-ліги: 3-й на AUSTRIA OPEN karate1, 5-й на DUTCH OPEN karate1 і 3-й на Тюмень karate1.
Переглядів: 375 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Нарешті…
Як інформує Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області, сьогодні, 18 квітня, о 15 годині відновлено рух автотранспорту через міст у с. Атаки на межі Чернівецької та Хмельницької областей.
У повідомлені йдеться, що проїзд дозволений автомобілям загальною масою до 6 тонн.
Рух здійснюється по осі мосту в реверсному режимі з світлофорним регулюванням.
Переглядів: 439 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

А очищувати є що…
У рамках заходів по проведенню весняної толоки з благоустрою та санітарної очистки міста і проекту «Зроби Україну чистою» близько 200 осіб прибирали береги річки Прут в районі нового мосту на об’їзній дорозі.
Також у Першотравневому районі Чернівців продовжують прибирати береги Прута від мосту на вулиці Московської Олімпіади в напрямку заповідника «Гарячий урбан».
Студенти різних навчальних закладів прибирають колишнє озеро на вул. Жасмінній, зелені зони на вул. Донбасівській та вул. Московської Олімпіади, а також береги озера на вул. Винниченка.
Переглядів: 410 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Оригінальне рішення…
Триває весняний місячник санітарної очистки та благоустрою щодо наведення належного санітарного стану в місті та забезпечення санітарно-екологічного благополуччя його мешканців. На сьогодні організовано безкоштовний прийом сміття на міському сміттєзвалищі.
МКП “Чернівціспецкомунтранс” вивезено понад 10 000 куб. м. сміття. КП “МіськШЕП” проводить роботи з прибирання асфальтобетонного покриття у різних частинах міста. Продоводяться роботи з очистки оглядових і дощеприймальних колодязів та промивки труб вуличної зливової мережі. Очищено перехідні водовідвідні труби на вул. Краматорській, 13, перехресті вул. Оршівської-Перекопської, прочищено водовідвідні канави на вул. Дунайській, розпочато ямковий ремонт проїжджих частин на вул. В. Калова, на розворотніх к ... Читати далі »
Переглядів: 417 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Оргвисновки…
Верховна Рада (ВР) України звільнила Петра Пилипчука з посади голови Верховного суду України (ВСУ) у зв'язку з поданням заяви про відставку. "За" проголосували 227 депутатів при мінімально необхідних 226.
Пилипчук очолив ЗСУ 23 грудня 2011 р., змінивши на посаді Василя Онопенка. Тоді його призначення підтримали 40 суддів пленуму ВСУ, 6 були проти. Сам Онопенко підтримав кандидатуру Пилипчука.
Слід зазначити, що ще 13 жовтня 2012 р. Пилипчук досяг 65-літнього віку і повинен був залишити посаду. Він навіть написав відповідну заяву.
Тепер на цю посаду може бути висунутий нинішній голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Леонід Фесенко.
Переглядів: 321 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Перевертень у погонах…
Заставнівський районний суд Чернівецької області підтримав позицію державного обвинувача і засудив молодшого інспектора-кінолога роти міліції ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області Т. за крадіжку до 3 років позбавлення волі. Однак на підставі ст.75 КК України його звільнено від відбування покарання з випробувальним терміном на 1 рік і 6 місяців.
- Працюючи охоронцем майна одного з товариств з обмеженою відповідальністю міліціонер вступив у злочинну змову з 4-ма буковинцями, з якими і вчинив крадіжку зерна пшениці вагою майже 5 тонн загальною вартістю майже 10 тисяч гривень, - розповідає прокурор Заставнівського району Людмила Кініщук. – У подальшому викрадену пшеницю злодії реалізували, а отримані кошти розділили між собою.
Переглядів: 378 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Трагедія…
У результаті потужного вибуху, що пролунав на хімічному підприємстві в Весті (штат Техас), загинули близько 70 осіб. Про це повідомляє телеканал KWTX з посиланням на керівника швидкої допомоги міста.
Відразу після вибуху аміаку на підприємстві почалася пожежа, яка перекинулася на розташовані по сусідству будинок перестарілих і школу.
Постояльці будинку перестарілих опинилися у вогняній пастці, вибратися з якої змогли не всі. Співробітники поліції, рятувальники і лікарі кинулися на ліквідацію наслідків трагедії, в госпіталізації поранених беруть участь шість пожежних вертольотів.
Від вибуху постраждало кілька сотень людей, більшість поранень – осколкові. Вибухова хвиля відчувалася в радіусі 15 км, в місті знищено близько 70 будинків.
Губернатор ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

Розплата...
Отримавши інформацію про причетність двох жителів міста Чернівці до продажу амфетаміну, співробітники відділу із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Чернівецькій області провели низку заходів, які сприяли затриманню розповсюджувачів «білої смерті».
При черговій спробі збуту наркотику, працівники міліції біля одного із навчальних закладів обласного центру затримали двох молодиків, 23-х та 31-річного віку.
Під час особистого обшуку та огляду салону автомобіля підозрюваних оперативники вилучили 5 грам амфетаміну.
Крім цього, в ході проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання «бізнесменів» правоохоронці вилучили ще 50 грам марихуани.
Наразі дії зловмисників слідчі кваліфікують за ч.2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовле ... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: Informer | Дата: 18.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz