НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 19.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 29
Спалився
Подія трапилась 28 квітня вранці на стаціонарному посту ДАІ в Оршівцях Кіцманського району.
Увагу інспекторів дорожньо-патрульної служби привернув вантажний автомобіль синього кольору марки JAC HFC1020K, який, перетнувши суцільну лінію розмітки, з порушенням правил дорожнього руху здійснював обгін попутних транспортних засобів.
На вимогу зупинитися водій не відреагував. З увімкненими проблисковими маячками, попереджуючи правопорушника через гучномовець, екіпаж ДПС догнав втікача і змусив його зупинитись.
Водій не зміг пред’явити документи на право керування транспортним засобом, зізнавшись, що він незаконно заволодів автомобілем виправної колонії.
Як з’ясувалось, 22-річний мешканець села Шепіт Путильського району відбував покарання в одній з вип ... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Трави, трави
Оперативники здобули інформацію стосовно особи, яка можливо торгує наркотичними речовинами. У ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів, під час чергової спроби збуту наркотику, міліціонерам вдалося затримати 51-річного мешканця Кельменецького району.
У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання «нарко-бізнесмена» правоохоронці вилучили 3,7 кілограми марихуани. Встановлено, що чоловік ніде не працював, і в такий спосіб вирішив «заробляти» на життя. Свій «товар» наркоторговець продавав лише «перевіреним» людям.
Як повідомив заступник начальника Кельменецького РВ УМВС України в Чернівец ... Читати далі »
Переглядів: 429 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Відлуння війни
На території Чернівецької області виявлено 3 застарілі вибухонебезпечні предмети. У селах Бояни та Магала Новоселицького району під час земляних робіт місцеві мешканці виявили артилерійські снаряди калібру 152 мм. часів І Світової війни. У селі Добринівці Заставнівського району під час виконання земляних робіт на присадибній ділянці місцева мешканка виявила 1 артилерійський снаряд калібру 76 мм. часів І Світової війни. На даний момент, працівники групи піротехнічних засобів Управління ДСНС України у Чернівецькій області проводять роботи по вилученню та знешкодженню вибухонебезпечних знахідок.
З початку року на території Чернівецької області виявлено 14 застарілих вибухонебезпечних предмети. Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам: при ... Читати далі »
Переглядів: 358 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Товкача Руслана Борисовича, який зареєстрований за адресою: м.Чернівці вул.Барбюса, 22, кв. 5 як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "ПриватБанк” до Товкача Руслана Борисовича про стягнення заборгованості на 14 год. 00 хв. 28 травня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 105, каб. №8.
У разі вашої неявки в судове засідання, справу буде розглянуто без вашої участі.
О.В.ВОЛЬСЬКА-ТОНІЄВИЧ,
суддя Першотравневого районного
суду м.Чернівці  

Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Журавльова Андрія Юрійовича, останнє місце проживання якого відоме за адресою: вул. Сак­саган­ського, 2/6, м.Чернівці, як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом Побережника Сергія Пилиповича до Журавльова Андрія Юрійо­вича про стягнення заборгованості за договором позики.
Справа призначена на 14 год. 00 хв. 08 травня 2013 року в приміщенні Першотравневог ... Читати далі »
Переглядів: 376 | Додав: Sunny | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Природо-заповідний фонд
Про це повідомив сьогодні, 29 квітня, під час апаратної наради начальник обласного управління охорони навколишнього природного середовища Борис Баглей. «У Чернівецькій області 331 заповідна територія та об’єкт загальною площею понад 103 тис. га - це майже 13% території області», зазначив він і додав, що 25 із цих об’єктів мають загальнодержавне значення, а саме: національні природні парки «Вижницький», «Черемошський» та «Хотинський», 10 заказників, 9 пам’яток природи, 2 дендропарки та Чернівецький ботанічний сад.
Окрім цього, за словами Бориса Баглея, із загальної кількості заповідних об’єктів Чернівецької області 306 об’єктів мають місцеве значення. «Площа заповідних територій в розрізі районів Чернівецької області нерівномірна. Найбільші показники з ... Читати далі »
Переглядів: 394 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Свято
«На Буковині урочистості з відзначення 1025-річчя хрещення Київської Русі мають відбутись на найвищому рівні. Святкування знаменної дати повинні пройти у містах і містечках, селах краю. Саме таке завдання я ставлю перед організаційним комітетом, який уже створено (має бути створений у найближчі дні) в області», - наголосив сьогодні, 29 квітня, голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв під час апаратної наради. Він додав, що надзвичайно важливо, аби до підготовки і проведення урочистостей з нагоди 1025-річчя Хрещення Русі в області разом з духовенством і органами виконавчої та представницької влади долучились представники г ... Читати далі »
Переглядів: 369 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Попередження
Як повідомив сьогодні, 29 квітня, на апаратній нараді начальник управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернівецькій області Денис Сакалов, вживаються заходи щодо збереження рибних запасів Чернівецької області у весняно-літній нерестовий період.
«Беручи до уваги складні погодні умови, які склалися навесні цього року та враховуючи обґрунтування наукових установ, любительський та спортивний вилов риби заборонений з 10 квітня по 19 червня, а промисловий – до 9 липня», - повідомив посадовець. Він додав, що інформація про терміни заборони на вилов водних біоресурсів та місця, дозволені для любительського і спортивного рибальства однією донною або поплавковою вудкою з одним гачком або спінінгом з берега, оприлюднен ... Читати далі »
Переглядів: 355 | Додав: Informer | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz