НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 09
Реакція
Європейський суд із прав людини (ЄСПЛ) заявив, що не знайшов політичних мотивів в арешті колишнього Прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, тим самим спростувавши неодноразові твердження її адвокатів. Про це говориться в публікації авторитетного американського видання The Wall Street Journal, яке посилається на слова директора загальних служб Європейського суду Родеріка Лідделла, а також на заяви експертів і власні висновки.
"Суд не ухвалював такого рішення", - цитує видання висловлювання Родеріка Лідделла, констатуючи відсутність політичних мотивів. За твердженням The Wall Street Journal, Тимошенко була взята під арешт за постійні гучні і образливі вигуки в залі суду. Такий привід для арешту, за визначенням ЄСПЛ, йде врозріз із одним із принципів Європейської конве ... Читати далі »
Переглядів: 328 | Додав: Informer | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

Свято
Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни!
Дорогі краяни!
Минає 68 років відтоді, як відлунали останні залпи найжахливішої з воєн в історії людства, і на планету Земля повернулося мирне життя. На полях колишніх битв поступово загоюються шрами окопів і траншей, під врочисті звуки військових салютів відходять у Вічність увінчані невмирущою славою учасники та очевидці тих доленосних подій.
Проте живе і завжди житиме в серцях людей світлий спомин про величний подвиг синів і доньок Вітчизни, який щороку 9 Травня бринітиме праведною сльозою любові, вдячності та шани в очах мільйонів наших сучасників, їхніх дітей, онуків і правнуків.
У світлий день вікопомної Перемоги щиросердно зичимо ветеранам Великої Вітчизняної та учасникам бойових дій, солдатським в ... Читати далі »
Переглядів: 281 | Додав: Informer | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

Сталося
В ніч на 9 травня працівники міліції, які здійснювали охорону громадського порядку на Соборній площі, виявили трьох невідомих, які напередодні загальнодержавного свята «Дня Перемоги» намагались наклеїти на пам’ятник воїнам Визволителям листівки з надписом «9-те травня. Перемога зла над злом».
Двоє хлопців та дівчина виявились студентами чернівецьких вишів віком від 20 до 23 років. Молодих людей було запрошено до Шевченківського РВ, де вони пояснили, що є членами організації, яка займається пропагандою національних ідей, чим і було покликане бажання наклеїти вищезазначені листівки.
Даний факт зареєстровано в журналі єдиного обліку Шевченківського райвідділу міліції.
Триває перевірка.
Переглядів: 321 | Додав: Informer | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

Візит
На другий день Великодніх свят до лікарні швидкої медичної допомоги звернулись троє чернівчан та один мешканець села Мамаївці з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Як з’ясувалося, всі вони були учасниками сутички, що виникла ввечері 5 травня в одному з чернівецьких приватних помешкань.
За попередніми даними, на подвір’я, де відпочивали дві сім’ї, прийшли троє чоловіків, озброєних металевими трубами, і розпочали бійку. В результаті всі присутні, серед яких було двоє жінок, отримали тілесні ушкодження. Також невідомо чим розгнівані чоловіки побили дві автівки, що стояли там же на подвір’ї.
За словами постраждалих, їх вина полягала лиш у тому, що спільний знайомий всіх учасників бійки, годиною раніше збив сина одного з непроханих гостей та зник з місця ... Читати далі »
Переглядів: 322 | Додав: Informer | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

Напередодні святкування Дня Перемоги в обласному шпиталі інвалідів війни відбулася традиційна зустріч ветеранів Великої вітчизняної війни з представниками крайової влади. Минулого вівторка кожен пацієнт мав змогу розповісти про наболіле й поділитися враженнями від свого перебування в лікарні. Представники влади відповіли на всі запитання і гідно привітали ветеранів із прийдешнім святом.

Станом на сьогодні в Чернівецькій області нараховують 37 692 ветеранів війни або тих, хто прирівняний до цієї категорії. З них 2650 осіб – учасники бойових дій. Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв подякував ветеранам за перемогу, здобуту потом і кров’ю, і запевнив, що вони й надалі не будуть обді ... Читати далі »
Переглядів: 361 | Додав: Kolya | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

Свято
За пропозицією секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина провідне таксомоторне підприємство “Міжнародне таксі «Євротранс» 9 травня 2013 року буде здійснювати безкоштовні перевезення ветеранів Великої Вітчизняної війни.
Переглядів: 328 | Додав: Informer | Дата: 09.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz