НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 18
Питання реконструкції
Вчора на КП МТК «Калинівський ринок» відбулась зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина та генерального директора комунального підприємства Руслана Сербінчука з торгуючими на 5-му торговому секторі.
Як і обіцяв на останньому міськвиконкомі Віталій Михайлішин, питання реконструкції сектору буде вирішено спільно з підприємцями. Саме тому під час зустрічі вислухали усі побажання підприємців та відповіли на їх запитання.
Віталій Михайлішин заспокоїв підприємців і вкотре наголосив, що за кожним торгуючим у 5 секторі буде збережено торгове місце і після реконструкції, і на дані роботи жодної копійки підприємців витрачено не буде. Окрім того усім бажаючим на час проведення реконструкції буде надоно місце для торгівлі у сусідньому ... Читати далі »
Переглядів: 336 | Додав: Informer | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

Пам’ять
Сьогодні, 18 травня, у краї вшановують жертв політичних репресій. До пам’ятного хреста на кладовищі по вулиці Зеленій обласного центру поклали вінки та квіти керівництво області, міста, духовенство, представники громадських організацій та городяни. Перший заступник голови обласної державної адміністрації Георгій Галиць спілкуючись із представниками засобів масової інформації наголосив, що приховувати чи прикрашати історичну правду – справа невдячна і її криваві чи славні сторінки рано чи пізно стануть відомими широкому загалу. «Найжахливішим злочином сталінського режиму проти населення нашого краю стали масові депортації у травні – ч ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: Informer | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

Злочин
17 травня, біля 5 години ранку на номер 102 надійшло повідомлення про незаконне проникнення у приватне помешкання в Садгірському районі міста Чернівці.
Одразу після отримання повідомлення на місце події прибула слідчо-оперативна група. Міліціонери з’ясували, що четверо невідомих в масках, через вікно проникли у будинок 58-річного приватного підприємця. Зловмисники застосували силу до господаря будинку, його 53-річної дружини та 30-річного сина. Після чого заволоділи грошима в сумі близько 200 тисяч гривень і коштовностями та втекли з місця події.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України.
Наразі правоохоронці вживають всіх необхідних заходів, ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: Informer | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

Здобутки
Відповідно до даних звітності, наданої до державних органів статистики України, державне підприємство «Чернівецький регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» в Міжнародному економічному рейтингу «Ліга кращих» за 2012 рік посіло перше місце в регіоні серед підприємств усіх форм власності за видом діяльності «Технічні випробування та дослідження».
У зв’язку з цим, оргкомітет рейтингу нагородив Державне підприємство «Буковинастандартметрологія» статус-нагородою «Підприємство регіону - 2012», сертифікатом «Підприємство регіону - 2012». Також генерального директора установи Леоніда Боднара н ... Читати далі »
Переглядів: 382 | Додав: Informer | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

16 викрадених люків
Співробітники Шевченківського райвідділу міліції розкрили серію крадіжок каналізаційних люків. Підозрювані затримані та дають свідчення.
За підозрою у скоєнні злочину правоохоронці затримали 36-річного мешканця села Снячів Сторожинецького району та 31-річного чернівчанина. Крадії вже зізнались у тому, що на їх совісті 16 викрадених люків в районі вулиць Комарова, Полєтаєва та Південно-Кільцевої обласного центру.
Одразу, після надходження перших повідомлень про зникнення кришок каналізаційних люків, правоохоронці вжили невідкладних заходів для затримання зловмисників.
Проведена оперативно-розшукова робота дала свої результати. З’ясувалось, що двоє товаришів, вночі знімали декілька люків, вивозили їх на власному автомобілі за місто, де за допо ... Читати далі »
Переглядів: 350 | Додав: Informer | Дата: 18.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz