НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 20
Свято
З нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія» відбулось загальноміське «Свято сім’ї Чернівців – 2013», організоване Чернівецьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом у справах сім’ї та молоді, та управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради.
Свято сім’ї проводилось з метою популяризації сімейних цінностей, здорового способу життя, розкриття творчого потенціалу сімей. У ньому взяли участь сім активних, спортивних, творчих сімей з дітьми.
Переможців визначала суддівська колегія на чолі із заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександром Паскарем.
У номінації “Спортивна родина” перемогу з ... Читати далі »
Переглядів: 328 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

Суперкрос
На трасі МСЦ «Суперкрос» у Чернівцях 19 травня завершився другий етап чемпіонату Світу з мотокросу на мотоциклах із колясками. На урочистому відкритті змагань були присутні: секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин, координатор світової комісії FIM та головний суддя чемпіонату Дірк Де Нев (Швейцарія), член журі від Міжнародної Федерації Ніна Бірюкова (Латвія), делегати від національних федерацій Рік Клаєс (Бельгія), Робертас Даудеріс (Литва) і Василь Якимчук (Україна).
«Чернівці раді приймати етап Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з колясками, – каже Віталій Михайлішин. – Ми пишаємось тим, що Міжнародна ... Читати далі »
Переглядів: 293 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

ДТП
У Чернівцях на вулиці Галицький шлях трапилась дорожньо-транспортна пригода.
51-річний водій автомобіля КАМАЗ, мешканець села Вовчинець Кельменецького району, скоїв наїзд на велосипедиста. З діагнозом «черепно-мозкова травма» 56-літнього чернівчанина було доставлено до лікарні швидкої медичної допомоги.
ДАІ Буковини закликає учасників дорожнього руху бути обережними і уважними на дорогах і вулицях, ретельно дотримуватись правил дорожнього руху.
Для довідки:
За один день 19 травня працівники ДАІ на автошляхах області виявили 108 порушень правил дорожнього руху. 9 водіїв керували транспортними засобами у нетверезому стані. Зафіксовано 5 порушень правил обгону, 51 випадок перевищення швидкісного режиму, 5 епізодів, у яких водії створювали аварійні ситуа ... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

Найкращі
У ресторані “Брістоль” торговельно-розважального комплексу «Панорама» відбулася шоста урочиста церемонія вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012», яка заслужено посідає чільне місце серед традицій вшанування підприємств і колективів, завдяки праці яких Чернівці мають обґрунтоване право носити ім’я одного з європейських центрів.
На початку дійства учасників церемонії та номінантів премії «Визнання – 2012» привітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Звернувшись до всіх присутніх він, зокрема, сказав: «Вже вшосте у Чернівцях відбувається ця важлива подія. Минулорічне вшанування кращих підприємців та підприємств нашого міста переконливо продемонструвало, який ми маємо потужний трудовий, людський та виробничий потенці ... Читати далі »
Переглядів: 400 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

Відзнака
Голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв вручив доктору філології, перекладачу, науковцю, професору україністики Інституту славістики Віденського університету та справжньому європейцю Петру Васильовичу Рихлу щойно започатковану обласну літературну премію імені іншого відомого європейця - Пауля Целана. Вона складається із пам’ятного посвідчення та грошової винагороди. «У вересні минулого року я став ініціатором створення цієї регіональної нагороди, яка поруч з іншими заходами, безсумнівно, сприятиме популяризації буковинського краю в європейській культурній спільноті. Цілком заслужено, на мою думку, сьогодні її отримав ... Читати далі »
Переглядів: 333 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

Нетверезий за кермом
П’ять хвилин знадобилось чернівецьким правоохоронцям, щоб затримати водія «Мазди» без номерних знаків, який скоїв наїзд на однорічну дівчинку.
Вчора біля шостої години вечора у чергову частину поступив дзвінок від мешканки вулиці Артема, яка повідомила, що стала свідком ДТП, у якому постраждала дитина.
Через 5 хвилин працівники УДАІ УМВС України в Чернівецькій області затримали винуватця дорожньо-транспортної пригоди.
31-річний чернівчанин намагався втекти з місця пригоди, але не встиг. Правоохоронці затримали його в декількох метрів від місця аварії.
З’ясувалось, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, разом зі своїм батьком забрали автомобіль з ремонту та направлялись до дому. Проїжджаючи по вулиці Артема, водій не ... Читати далі »
Переглядів: 311 | Додав: Informer | Дата: 20.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz