НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 21
Непокора…
На вулиці Червоноармійській в Чернівцях водій автомобіля Toyota Land Cruiser не виконав вимогу автоінспектора про зупинку, спрямував транспортний засіб у сторону міліціонерів, і, збільшивши швидкість, продовжив рух в напрямку Соборної площі.
Незабаром на Театральній площі втікача було зупинено. Водій автомобіля, 21-річний чернівчанин, та 24-річний пасажир (також мешканець міста Чернівці) вели себе зухвало, агресивно, у спілкуванні з працівниками ДАІ застосовували нецензурну лайку, погрожували їм «службовими неприємностями». Це спонукало правоохоронців застосувати до громадян спецзасоби — наручники.
На водія джипа складено два адміністративних протоколи за статтею 122-2 КУпАП «Невиконання вимог працівника міліції про зупинку транспортного засобу», та за статт ... Читати далі »
Переглядів: 374 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (1)

Взаємозалежність…
Україна повинна бути ближчою до Європи, оскільки вони потрібні одна одній.
Про це під час спільної прес-конференції з президентом РП Броніславом Коморовським у Варшаві заявив президент Європарламенту Мартін Шульц.
“Ми погоджуємося, що Україна повинна залишитися якомога ближче до ЄС. Україна потрібна Європі, а Європа - Україні”,- заявив Шульц.
Він звернув увагу на те, що понад 60% молодих українців підтримують інтеграцію з ЄС. “Це те, що додає нам оптимізму і зобов’язує на майбутнє”, - наголосив президент Європарламенту.
Президент Польщі Броніслав Коморовський звернув увагу, що продовження спостережної місії Кваснєвського-Кокса в Україні є також й особистою заслугою Шульца. Він також висловив задоволення з приводу того, що Європарламент ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (0)

Різни точки зору…
У партії "УДАР" не підтверджують заяву позафракційного нардепа Петра Порошенка щодо визначення єдиного кандидата від опозиції на пост мера Києва.
Про це РБК-Україна заявив заступник глави регламентного комітету Верховної Ради України, депутат від фракції "УДАР" Валерій Карпунцов.
"Заява Порошенка про визначення конкретної персоналії можна сприймати, м'яко кажучи, як непідтверджену інформацію. Я забезпечую в партії юридичний супровід і тому точно можу сказати, що це питання на рівні партії по визначенню конкретної персоналії не обговорювалося. Але я можу підтвердити, що це буде єдиний кандидат на посаду мера ві ... Читати далі »
Переглядів: 360 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (0)

Відірвалися…
"Зоря" - "Динамо" - 0:5
Голи: 0:1 - Ярмоленко (29), 0:2 - Ідейє (38), 0:3 - Ідейє (80), 0:4 - Безус (88), 0:5 - Гусєв (90+4)
"Динамо" провело один із найяскравіших поєдинків у нинішньому чемпіонаті України. Кияни впевнено та красиво переграли луганців, зумівши забити аж 5 голів.
З перших хвилин матчу було помітно, що гості діють більш організовано та небезпечно, ніж команда Юрія Вернидуба. Однак відкрити рахунок у матчі вдалося лише на 29 хвилині. Відзначився Андрій Ярмоленко. Ще до перерви "біло-сині" збільшили перевагу до двох м'ячів, забезпечивши таким чином собі комфортний рахунок.
Після відпочинку "Зоря" почала діяти значно активніше, але луганцям бракувало майстерності, тому й ударів по воротах майже не було. Натомість "Динамо" провело ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (0)

Оригінально…
Прем'єр-міністр Микола Азаров у Верховній Раді під час «години запитань до уряду»: «Лідери опозиції ніколи не згадують, хто є ініціатором підвищення тарифів на енергоносії для населення. Я нагадаю, чий підпис стоїть під зобов'язанням Міжнародного валютного фонду в рази підвищити тарифи для населення: колишнього Прем'єр-міністра Тимошенко. Це вам український народ завдячує не тільки кабальною ціною на газ, а й постійною вимогою МВФ до України, щоб громадяни повністю таку ціну оплачували».
Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає закономірним рішення Верховної Ради відмовити опозиції у висловленні недовіри Кабміну: «Мені складно відповісти що-небудь розумне з приводу того, що намагалися показати представники опозиції в цьому залі. Коли ставиться пит ... Читати далі »
Переглядів: 427 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (0)

Нічия на виїзді із червоною карткою "у роздягальню"…
20 квітня. Молодіжне. «КТ – Арена». 1000 глядачів.
Арбітр – Пєсоцький (Суми), асистенти арбітра – Марчик (Київ), Кисельов (Суми), четвертий арбітр – Шудрик (Сімферополь), інспектор ФФУ – Покидько (Полтава).
«Кримтеплиця»: Поштаренко, Андрєєв, Дитятьєв, Адамюк, Романенко, Михайлюк, Симончук, Самойленко, Мемешев (Котенко, 59), Палагнюк, Османов (Деребчинський, 67). Головний тренер – Михайло Сачко.
«Буковина»: Когут, Новотрясов, Донець, Вечтомов, Керчу, Лупашко, Дорош, Савін, Сібіряков (Алан, 54; Орловський, 82), Єлов (Боровець, 28), Платон (Аблітаров, 68). Головний тренер – Вадим Заяць.
Попередження: Єлов (15), Симончук (20), Боровець (29), Донець (66), Михайлюк (89), Новотрясов (90+2).
Вилучення: ... Читати далі »
Переглядів: 311 | Додав: Informer | Дата: 21.04.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz