НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 15
Ротація кадрів
Президент України Віктор Янукович указом № 271/2013 від 15 травня 2013 р. звільнив начальника управління Служби безпеки України в Чернівецькій області Ярослава Гавриша та призначив Сергія Семишкура.
Про це призначення йдеться в указі Президента України № 273/2013 від 15 травня 2013 р.
Переглядів: 259 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Подія
На мітингу, який організувала Партія Регіонів, і який пройшов під галсами «В Європу – без фашистів!», «Ні!» фашизму в Україні», були присутні представники різних районів області. Вони тримали в руках прапори України та Партії регіонів.
За словами мітингувальників, діяльність неофашистських націоналістичних організацій в Україні посилилась. У зв’язку з тим, що активність неофашистських націоналістичних організацій представляє небезпеку для цілісності держави, безпеки громадян, європейського майбутнього України, Чернівецька обласна організація Партії Регіонів прийняла рішення про проведення в рамках Всеукраїнської Вахти Пам’яті «Пишаємося Великою Перемогою!» антифашистського мітингу у Чернівцях. В ньому взяли участь голова Чернівецької обласної ради Гайнічеру М.І., голов ... Читати далі »
Переглядів: 350 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Рішення
Парламент Румунії оголосив, що всі представники румунського лінгвістичного філону, лінгвістичних та культурних ідентичностей, що мають румунські корені, незалежно від їхнього топоніму, від того, як вони іменуються (арумунами, арминами, молдовлахами, рреминами, бесарабцями, буковинцями, куцовлахами, дако-румунами, істрорумунами, герцаївцями, македорумунами, менгленорумунами, молдованами тощо) є румунами.
Наведений перелік груп осіб румунська влада відносить до єдиної категорії – «румуни зарубіжжя».
За прийняття відповідного рішення проголосували представники всіх фракцій, незважаючи на те, що МЗС Румунії негативно оцінив цей законопроект.
Еужен Томак, президент Комісії у справах румун зарубіжжя, сказав у коментарі AGERPRESS: «Нас стало більше, нас вже не ... Читати далі »
Переглядів: 299 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Зарплати у конвертах
«Махінатори», за такі порушення, мають сплатити в дохід бюджету понад 4,1 млн. грн. податків та фінансових санкцій.
Працівники Міндоходів Чернівецької області за чотири місяці нинішнього року провели 71 перевірку дотримання платниками законодавства при виплаті доходів громадянам та виявлення фактів виплати заробітної плати в «конвертах».
Встановлено 31 факт порушення податкових правил при нарахуванні та сплаті податку на доходи фізичних осіб, а 34 роботодавці із 40 перевірених «конвертували» заробітну плату. За недодержання вимог податкового та трудового законодавства до адміністративної відповідальності притягнуто 6 посадових осіб підприємств та 3 фізичні особи – приватні підприємці.
Переглядів: 287 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Привітання
Понад 100 багатодітних матерів зібралися сьогодні в Чернівецькому обласному театрі ляльок на концерті, приуроченому до Дня Матері. Зі святом їх вітали секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та голова чернівецької ГО « Комітет багатодітних матерів, дітей-інвалідів та сиріт» Софія Бурденюк.
«Наші мами – це найдорожче, що у нас є, адже вони привели нас на цей світ, – каже Віталій Михайлішин. – Кожна мама оберігає свою дитину від негараздів до своїх останніх днів, а це нелегка праця. Що вже казати про багатодітних матерів, які без жодних перебільшень є справжніми героїнями. Тому для мене завжди особливо почесно с ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Цієї весни опозиція проїхалась Україною із закликом "вставати". Опозиційний тріумвірат "Батьківщини", "Свободи" та УДАРу відвідав Вінницю, Ужгород, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці, Житомир, Київ, Луцьк, Рівне, Харків, Полтаву, Черкаси, Чернігів, Суми.
Як видно з переліку, "повстання" чомусь виявилось дуже вибірковим. Опозиціонери повністю проігнорували Південь, Схід, і навіть частину Центральної України, як от Кіровоград і Хмельницький, що традиційно підтримувала опозиційні партії.
До фінальної акції у Києві 18 травня ця ситуація вже не зміниться. Чим же викликана така вибірковість? Може, опозиціонери вважають, що "несвідомий електорат" не варто закликати до повстань і в чомусь переконувати? Чи, може, навпаки, області, до яких не завітали "повстанці", не потребують жодних закликів, і повстануть без жодних умовлянь? Щось не віриться.
Насправді ж, причин може бути одразу декілька. По-перше, опозиція виявляє свою організаційну неспроможність. На прикла ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: Sunny | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Громадянський обов’язок
Сьогодні, напередодні 25-ї річниці початку виводу радянських військ з Афганістану, у ратуші відбулася зустріч секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина із вдовами та матерями загиблих воїнів-афганців.
«Ваші чоловіки загинули, виконуючи свій громадянський обов’язок, – звернувся керманич міста до присутніх у залі жінок. – Пам’ять про їхній подвиг житиме вічно. Звісно, ніхто не зможе замінити вам рідних людей, однак міська рада ніколи не стоїть осторонь ваших проблем і в силу можливостей сприяє їх вирішенню. Окрім щомісячних виплат у розмірі 500 гривень сім’ям загиблих в Афганістані ми започаткували ... Читати далі »
Переглядів: 305 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Охорона здоров`я
«Згідно з Програмою економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», пріоритетний напряма діяльності медичної галузі Буковини - удосконалення системи охорони здоров`я матері та дитини, створення обласного перинатального центру, боротьба з соціально-небезпечними хворобами, реформування первинної медико-санітарної допомоги на засадах загальної практики-сімейної медицини та екстреної медичної допомоги, покращення матеріально-технічного стану установ охорони здоров`я. Усе це абсолютно відповідає основному стратегічному курсу світової медицини – профілактичному напрямку ... Читати далі »
Переглядів: 319 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

Автомобілізація
14 травня, на майданчику біля Управління МВС України в Чернівецькій області, в урочистій обстановці, дільничним інспекторам міліції були вручені ключі від 10 службових автомобілів.
Вручаючи ключі від автівок, керівник обласної міліції Олександр Демидов зазначив, що робота дільничного інспектора міліції потребує оперативного реагування на звернення громадян, особливо це стосується сільської місцевості. Саме тому керівництвом УМВС було вирішено зробити перерозподіл транспортних засобів.
Після закінчення урочистого заходу, дільничні інспектори міліції на службових автомобілях «ВАЗ» та «Daewoo Lanos» роз’їхалися по ... Читати далі »
Переглядів: 310 | Додав: Informer | Дата: 15.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz