НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 17
Лідери економічного розвитку міста Чернівці
У торговельно-розважальному комплексі «Панорама» вшосте відбудеться урочиста церемонія вручення нагород переможцям акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012».
Акція «Визнання» запроваджена з метою сприяння економічному розвитку міста, виявлення кращих практик і позитивних тенденцій у найрізноманітніших галузях економіки, створення позитивного іміджу підприємствам, підвищення конкурентноздатності місцевої продукції та послуг. Вона посіла чільне місце серед традицій вшанування поважних людей та їх колективів, які своєю працею виводять наше місто на рівень насправді одного з європейських центрів.
26 квітня 2013 року відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців акції вшанув ... Читати далі »
Переглядів: 308 | Додав: Informer | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

Wedding Fest 2013
19 травня в розважальному комплексі «Egoist Palace» відбудеться І спеціалізована виставка весільних товарів і послуг «Wedding Fest 2013», організована регіональним представництвом Весільної Асоціації України за підтримки Чернівецької міської ради.
На відвідувачів виставки чекатиме надзвичайна атмосфера свята, нестандартний формат, корисні контакти, високий рівень організації і особливі гості. Основну частину відвідувачів виставки складуть молодята, їх сім’ї, підприємці, виробники весільних товарів і послуг.
У наречених буде унікальна нагода потрапити на ворк-шоп підготовки до показу і вивідати всі секрети стилів і образів-2013 від кращих фахівців індустрії. На фестивалі працюватимуть весільні консультанти, які дадуть відповіді на всі питання, пов’яза ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

Охорона здоров’я
За словами головного лікаря Чернівецького обласного онкологічного диспансеру Анатолія Гонци, з появою центрів первинної медико-санітарної допомоги виникла необхідність корекції роботи онкологічної служби на первинній та вторинній ланках, а саме щодо залучення цих центрів і поєднання їхньої роботи з діяльністю районних онкологів.
«Це дозволить покращити роботу з виявлення раку на ранніх стадіях, адже за умови вчасного обстеження у 90% онкозахворювань можна досягти повного одужання», - наголошує Анатолій Гонца.
Свої пропозиції щодо удосконалення організації надання онкологічної допомоги буковинцям на тлі реформування системи охорони здоров’я онкологи подадуть на затвердження в департамент охорони здоров’я та цивільного захисту населення обласної державн ... Читати далі »
Переглядів: 317 | Додав: Informer | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

На гарячому
Співробітники карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області затримали групу осіб, які «спеціалізувалися» на крадіжках із помешкань громадян. Тріо зловмисників встигли викрасти майна майже на 65 тисяч гривень.
Упродовж останніх двох місяців у обласному центрі було скоєно ряд зухвалих крадіжок із квартир та будинків громадян. У помешкання, крадії проникали навіть у день, поки власники перебували на роботі або у своїх справах. Предметом уваги зловмисників здебільшого були гроші та золоті вироби.
Працівники міліції провели цілий комплекс заходів аби затримати зухвалих домушників: опитували сусідів у пошуках свідків або очевидців, здійснювали відпрацювання вулиць міста, перевіряли осіб, які раніше притягувались до відповідальності за скоєння подібних злоч ... Читати далі »
Переглядів: 346 | Додав: Informer | Дата: 17.05.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz