НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 99 100 »
Хотинський районний суд Чернівецької об­ласті викликає в судове засідання, яке відбудеться 28 серпня 2013 року о 10 годині в приміщенні суду за адресою вул. Неза­лежності, 25а, м.Хотин Чернівецької області, Жу­равець Ларису Анатоліївну, 06.12.1974 року народження, зареєстровану за адресою м.Хотин, вул.Кліща, 36 Хотинського району Чернівецької області в якості відповідача по цивільній справі за позовом ПАТ КБ "Приват­банк” до Журавець Лариси Анатоліївни про стягнення заборгованості.
О.Г.ЄФТЕНЬЄВ, суддя Хотинського районного суду Чернівецької області

Хотинський районний суд Чернівецької об­ласті викликає в судове засідання, яке відбудеться 28 серпня 2013 року о 10 годині в приміщенні суду за адресою вул. Неза­лежності, 25а, м.Хотин Чернівецької області, Жу­равець Ларису Анатоліївну, 06.12.1974 року народження, зареєстровану за адресою м.Хотин, вул.Кліща, 36 Хотинського району Чернівецької області в якості відповідача по цивільній справі за позовом ... Читати далі »
Переглядів: 859 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Минулого понеділка на базі відпочинку «Аква плюс» відкрився перший на наших теренах пленер з художньої кераміки, організатором і натхненником якого стала галерист, власниця мистецької галереї "Sweet Art” Наталія Богомаз. Серед учасників пленеру - відомі майстри-керамісти з Києва, Ужгорода, Львова, Чернівців. Символ заходу – фрагмент орнаменту з буковинської тарелі, яку п. Наталія віднайшла у запасниках Чернівецького краєзнавчого музею.

Про непереборну силу мрії, бажання у народі склали не одне прислів’я, скажімо таке: велика мрія уже творить, чи тому, хто хоче, допомагає Бог, і так далі. Відтоді, як до Чернівців приїхала ця мила тендітна жінка,  минуло лише три роки, проте життя міста, зокрема його мистецька складова, за цей невеличкий проміжок часу відчутно змінилося. Спершу пані Наталія Богомаз  (а йдеться саме про неї) відкрила галерею "Sweet Art”, про яку після кількох цікавих зм ... Читати далі »
Переглядів: 745 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

За інформацією департаменту охорони здоров`я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації з 2012 року в області триває реалізація пілотного проекту із запровадження державного регулювання цін на лікарські засоби для лікування осіб з гіпертонічною хворобою. За даними департаменту, Буковина на 8-му місці у загальнонаціональному рейтингу за відсотками відшкодування коштів на ліки для хворих на гіпертонію. Також заплановано розширити асортимент лікарських засобів для хворих на цей недуг. Зокрема, до переліку медикаментів, на які відшкодовують кошти, входитимуть комбіновані препарати.
Переглядів: 492 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Мешканці села Грушівка Глибоцького району перекрили центральну трасу "Чернівці-Порубне", вимагаючи ремонту моста. Півсотні людей зібралися неподалік села і вирішили ходити пішохідним переходом, доки не приїде керівництво.
Перед цим обурені громадяни зверталися до голови облради Михайла Гайничеру. Їм пообіцяли ремонт і пояснили, що документи знаходяться у Києві на погодження. Усі ці процедури займуть багато часу, тому коли саме розпочнеться відновлення моста – невідомо. Така відповідь не влаштовує людей, тому вони прийняли рішення діяти рішуче.
Переглядів: 501 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Незабаром у зв’язку зі святкуванням ювілею футбольної команди «Динамо» УМВС України у Чернівецькій області відбудеться символічний матч між іменинниками та титулованими ветеранами київського «Динамо». Ініціатор проведення матчу – помічник начальника УМВС України у Чернівецькій області, полковник міліції Іван Зайцев. У складі ветеранської команди «Динамо» (Київ) зіграють учасники чемпіонату світу, призери чемпіонату Європи, чемпіони СРСР, України, Шотландії, Росії, Болгарії.
Переглядів: 445 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Елітну французьку горілку "Jelzin" мешканці Буковини та Молдови виготовляли в орендованому гаражі та збували через Інтернет,
а контрабандний спирт завозили з Європи.
Така підпільна діяльність тривала чотири місяці, і за цей час злочинці заробили більше 300 тисяч гривень. Саме під час чергового збуту партії товару членів злочинної групи затримали правоохоронці.  Під час обшуку затриманих знайшли та вилучили 6 бочок ємністю 220 літрів із залишками спирту та 2 бочки ємністю 1000 літрів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) та ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв, тютюнових виробів або інших підакцизних товарів, шляхом відкриття підпільних цехів або з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів) Кримі­наль­ного кодексу України.
Переглядів: 357 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Як повідомляє державна податкова інспекція у м.  Чернівці,  ГУ Міндоходів у Чернівецькій області протягом першого півріччя цього року видало 60 довідок про сплату та відсутність податкових зобов'язань з податку на доходи  чернівчанам, які  виїжджають  на ПМЖ за кордон. Усі громадяни України, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до органу державної податкової служби за місцем своєї реєстрації декларацію про майновий стан і доходи. Це необхідно зробити не пізніше ніж за 60 календарних днів до виїзду.
Переглядів: 352 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Правоохоронці занепокоєні тим фактом, що днями вихованці Хотинської спеціалізованої школи-інтернату втекли з дитячого санаторію «Садгора», де вони знаходились на оздоровленні.
На пошуки дітей віком 8 та 11 років задіяли весь особовий склад Садгірського райвідділу міліції. Невдовзі маленьких втікачів знайшли біля Пруту в Чернівцях. Хлопців доставили у райвідділ до спеціалізованої «Зеленої кімнати», де співробітники кримінальної міліції у справах дітей нагодували їх та провели з ними профілактичну роботу. Зараз діти знаходяться у притулку для дітей Чернівецької міської ради до встановлення всіх обставин та причин втечі. Це вже не перший такий випадок неповнолітніх із цього санаторію, тому правоохоронці мають намір вирішити це питання разом із місцевою владою..
Переглядів: 387 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Служба безпеки України заявляє, що не вважає державною зрадою звернення 148 депутатів Верховної Ради до Сейму Польщі з проханням визнати Волинську трагедію геноцидом польського народу.
Нагадаємо, що 12 липня Сейм Польщі ухвалив заяву до 70-ї річниці Волинської трагедії, в якій назвав ті події "етнічною чисткою з ознаками геноциду". Водночас більшість депутатів відмовилась підтримати поправку про визнання Волинської трагедії "геноцидом" та встановити 11 липня Днем пам'яті мучеництва кресовян. Раніше 148 депутатів Верховної Ради України підписали лист до депутатів польського Сейму, в якому  визнали Волинську трагедію "геноцидом" поляків. Звернення підписали 119 депутатів від Партії регіонів, 23 – від КПУ та 6 позафракційних.
Переглядів: 400 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

Від 16 до 18 серпня на Буковині відбудуться відомі "Александров ралі", присвячені пам’яті видатного спортсмена Андрія Александрова. Особливість цього етапу полягає в складності траси, також у її мальовничості та неперевершеності природних пейзажів. Центр ралі, тобто штаб, сервісний і закритий парк, медіа-центр розташовані на території туристичного центру "Аква-плюс".
У змаганнях візьмуть участь найсильніші ралісти з України, Росії та Європи. Україну представлятимуть чинний лідер заліку Валерій Горбань, його колега по команді Олексій Кікірешко, а також Олександр Салюк, Юрій Кочмар, Антон Кузьменко, Віталій Пушкар.

Переглядів: 367 | Додав: Sunny | Дата: 12.08.2013 | Коментарі (0)

ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz