НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 9 » АНҐЕЛА МЕРКЕЛЬ ЗНОВУ КРИТИКУВАЛА ПУТІНА ЗА ПРОКУРОРСЬКІ ПЕРЕВІРКИ В ОФІСАХ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У РОСІЇ
12:13
АНҐЕЛА МЕРКЕЛЬ ЗНОВУ КРИТИКУВАЛА ПУТІНА ЗА ПРОКУРОРСЬКІ ПЕРЕВІРКИ В ОФІСАХ НЕУРЯДОВИХ ОРГАНІЗАЦІЙ У РОСІЇ
Незадоволення…
Федеральна канцлерка Німеччини Анґела Меркель під час промислового ярмарку в Ганновері, на якому був присутній і Володимир Путін, критично відгукнулася про перевірки неурядових організацій у Росії.
"Звичайно, це перешкода і втручання, коли жорсткі диски просто контролюються", - сказала Анґела Меркель під час спільної прес-конференції з Володимиром Путіним.
За її словами, Німеччина сподівається, що роботі німецьких фондів у Росії більше не будуть заважати, а дадуть можливість "добре і вільно працювати". Окрім того, ФРН бажає бачити в Росії "живе громадянське суспільство", адже воно є запорукою успішної співпраці між країнами, підкреслила федеральна канцлерка.
Зауваження Меркель стосуються перевірки російського філіалу наближеного до партії Християнсько-демократичний союз німецького Фонду імені Конрада Аденауера у Санкт-Петербурзі та інших подібних випадків. Наприкінці березня представники російської прокуратури здійснили перевірки у кількох представництвах німецьких політичних фондів у Росії. Кілька днів тому було проведено обшук і у російському бюро міжнародної організації Human Rights Watch.
Напередодні візиту Володимира Путіна до Німеччини представники провідних партій ФРН закликали Меркель підняти під час зустрічі із ним питання щодо дотримання прав людини в Росії.
Володимир Путін запевнив, що німецькі фонди зможуть далі працювати в Росії. Водночас він відзначив, що російський уряд відповідно до закону контролює фінансування іноземних організацій в Росії. Подібні закони, за його словами, існують і в інших країнах, зокрема у США.
Під час відвідин Володимиром Путіним Ганноверського ярмарку на нього напали чотири напівоголені демонстрантки з FEMEN, на тілі яких були написані образливі написи на адресу російського президента, якого ті назвали "диктатором". Окрім того, у день відкриття ярмарку в Ганновері відбулася акція протесту проти політики Володимира Путіна, у якій взяли участь близько 350 чоловік.
Переглядів: 305 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz