НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 30 » АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ СКАСУВАВ ВИПРАВДУВАЛЬНИЙ ВИРОК ҐВАЛТІВНИКУ
09:16
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ СКАСУВАВ ВИПРАВДУВАЛЬНИЙ ВИРОК ҐВАЛТІВНИКУ
Справедивість
Прокуратура Чернівецької області в апеляційному порядку оскаржила вирок Новоселицького районного суду від 08.01.2013 р. Обставини справи: Нині 22-річному буковинцю Олегу В. (допоки вирок не вступив у законну силу прізвище не вказуємо) інкримінувалося скоєння злочинів, передбачених ч.3 ст.301 (виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів), ч.3 ст.152 (зґвалтування неповнолітньої) і ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) КК України.
Ще у вересні 2009 року молодик запропонував знайомій школярці поїхати іномаркою Ауді А-6 із села у місто й поласувати морозивом. Нічого поганого у цьому не підозрюючи, дівчина сіла у салон легковика. Вже за населеним пунктом автівка з’їхала з дороги і зупинилася у лісопосадці. Переслідуючи мету, направлену на задоволення своєї статевої пристрасті, за допомогою кулаків і погроз позбавити життя Олег вчинив розпусні дії відносно неповнолітньої. Більше того, за допомогою мобільного телефону з вбудованою фотокамерою зробив кілька фотознімків про це. А потім, шантажуючи дівчину, знову примушував її до інтимних стосунків. Коли ж дівчина врешті йому відмовила – розповсюдив знімки в мережі Інтернет.
Новоселицький районний суд виправдав підсудного, вважаючи, що його вина у скоєнні інкримінованих злочинів не доведена.
Та принципова позиція як прокуратури, так і Апеляційного суду Чернівецької області знайшла своє логічне завершення у відповідному рішенні, згідно з яким вирок Новоселицького районного суду скасований і постановлений новий. А саме: Олега В. визнано винним в інкримінованих йому злочинах і засуджено до 7 років позбавлення волі з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції.
Переглядів: 421 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz