НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 9 » БЕЗРОБІТНИЙ БРИТАНЕЦЬ ВИТРАТИВ НА СЕКС ПО ТЕЛЕФОНУ ПОНАД 140 ТИС. ДОЛ.
14:02
БЕЗРОБІТНИЙ БРИТАНЕЦЬ ВИТРАТИВ НА СЕКС ПО ТЕЛЕФОНУ ПОНАД 140 ТИС. ДОЛ.
Розвели…
Безробітний громадянин Великої Британії витратив майже 140 тис. дол. на послуги сексу по телефону. 45-річний Кевін Вальдрум протягом двох місяців цілодобово користувався цією послугою після розставання з подругою, пише The Sun.
"Ці телефонні розмови - гірше за наркотики. При цьому я не божевільний, я просто попався на вудку немов ідіот", - зізнався Вальдрум.
Британець повідав, що розмовляв з дівчатами не тільки на тему сексу, а, наприклад, обговорював з красунями ресторани швидкого харчування. "Одна дівчина, Ханна, розповіла, що вона нещодавно розлучилася із хлопцем. Вона додала мене у Twitter і запропонувала зустрітися. Але цього так і не сталося", - зазначив чоловік.
Незважаючи на те, що більшість таких розмов була ні про що, як зізнається сам Вальдрум, він проводив у телефонних розмовах щодня час з 10:00 до 21:00.
Коли його рахунок за переговори став наближатися до 20 тис. фунтів, а телефонний номер був заблокований, британець купив нову SIM-карту і наговорив ще майже на 72 тис. "Кожна розмова триває по 20 хвилин, і перед тим, як закінчити бесіду, вони тебе попереджають. Але я відразу ж передзвонював. Ці дівчата вдають, що вони твої друзі, але насправді їм треба лише розвести тебе на гроші", - сказав Вальдрум.
Повідомляється, що оператор стільникового зв'язку з огляду на становище свого невдалого клієнта запропонував скоротити його рахунок до 29 з лишком тисяч фунтів стерлінгів. Але Кевін не може виплатити і цю суму: раніше він працював охоронцем, а зараз безробітний.
"Розумію, що сам винен, але лише частково. Вони повинні були раніше відключити мені телефон", - заявив чоловік, перекладаючи частину провини на оператора стільникового зв'язку. Чоловік зізнався, що через стрес він навіть схуд більш ніж на 10 кг. "Щоразу, коли я бачу офіс мобільного оператора, мені фізично стає зле", - заявив він.
Переглядів: 306 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz