НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 5 » «Буковина»: контрольні матчі, кадрові зміни та результати жеребкувань
12:23
«Буковина»: контрольні матчі, кадрові зміни та результати жеребкувань
Головна футбольна команда краю продовжує підготовку до сезону 2013/2014 у першій лізі.
За останній тиждень чернівецька «Буковина» в рамках нав­чал­ь­но-тренувального збору в Криму провела кілька контрольних поєдинків. Спершу суперником підопічних Вадима Зайця стала молодіжна команда донецького «Металурга». Матч проходив за переваги наших хлопців і завершився перемогою буковинців з рахунком 2:0 (голи на рахунку Сантрапинських та Керчу). Через два дні суперником «Буковини» стала алчевська «Сталь». «Жов­то-чорні» здобули перемогу з рахунком 1:0 завдяки влучному удару головою Олександра Веч­томова. А ще через два дні, в неділю, 30 червня, чернівецька команда на стадіоні «Локомотив» у Сімферополі протидіяла вищоліговій «Таврії». Наші хлопці гідно зіграли проти більш сильного суперника (моменти були у Дороша, Сібірякова та ін.), однак все ж поступилися з рахунком 0:1 (єдиний гол забив Григорій Калюжний, який використав помилку на­шого захисника Артура Ново­трясова). Ще один контрольний матч, у вівторок, 2 липня, «Буковина» провела проти охтирського «Наф­то­вика-Укр­нафти». Гра завершилась з рахунком 1:3 на користь колективу з Сумської області.
В усіх цих товариських матчах чернівецький клуб перевіряв потенційних новачків, імена котрих поки що не розголошують. Ці виконавці повинні прийти на зміну тим 9 гравцям, які на сьогодні  залишили команду. Серед них: воротар Сергій Тукач, захисник Андрій Ятленко, півзахисники Антон Савін, Володимир Найко, Євген Колесник, Олексій Литовченко, нападник Руслан Платон. Немає в команді також Андрія Сагайдака та Максима Боровця, які виступали у нашому колективі на правах оренди. Під питанням залишається подальша доля першого бразильця у складі «Буковини» Алана да Сілви Соузи. Деякі виконавці отримали можливість закріпитися в командах Прем'єр-ліги, які, звісно, можуть запропонувати гравцям кращі умови. Зокрема, капітан і кращий бомбардир «Буковини» Руслан Платон отримав запрошення від запорізького «Металурга», а Антон Савін нині знаходиться на оглядинах у самарських «Крильях Совєтов».
 Цього тижня також стали відомі суперники «Буковини» в цьогорічних національних змаганнях. Так, сезон в першій лізі розпочнеться в неділю, 14 липня, і в першому турі «жовто-чорні» прийматимуть «Авангард» з Крама­тор­ська. В другому турі буде виїзд до Армянська на зустріч з місцевим «Титаном» (20 липня), а через тиж­день домашня гра з «Ге­ліо­сом» (27 липня). Також у вівторок стали відомі пари перших етапів Кубка України. «Буковина» вступить у боротьбу на другому етапі. Суперником наших хлопців буде ПФК «Суми». Зустріч відбудеться в Сумах в середу, 7 серпня.
Переглядів: 352 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz