НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 4 » «Буковина» поступилася «Сумам» і повернула Семенюка
10:05
«Буковина» поступилася «Сумам» і повернула Семенюка
Саме сьогодні, 28 лютого, чернівецька «Буковина» завершує свій навчально-тренувальний збір на базі ГСК «Скіф» у кримській Новопавлівці. Цього дня буковинці зіграють останній контрольний поєдинок проти ФК «Полтава» і візьмуть курс на Чернівці.
А за кілька днів до цього, 23 лютого, «жовто-чорні» у товариському матчі зійшлися із ПФК «Суми». Як повідомляє офіційний сайт клубу, в першому таймі «Бу­ко­вина» грала в експериментальному складі. Зокрема, на поле вийшли кілька потенційних новачків чернівецької команди. На жаль, наші земляки пропустили гол на 10-й хв. зустрічі. Після того, як гравець «Сум» Анатолій Ма­салов завдав удару по «рамці» «Бу­ко­ви­ни», стався рикошет від гравця нашої команди, і шкіряна куля опинилася у «рамці» чернівецького ко­лективу. Через п'ять хвилин футболісти «Буко­ви­ни» мали пристойний шанс зрівняти результат. Потен­ційний новачок нашої команди виконав штрафний з правого флангу, а захисник «Бу­ко­вини» Андрій Ятленко, виг­рав­ши боротьбу в гравців «Сум», завдав небезпечного удару головою. М'яч пролетів у кількох сантиметрах від поперечини воріт суперника.
Після перерви на поле вийшли ті виконавці, яких вбо­лівальники нашої команди звикли бачити в основі «Буковини». Поява на полі перевірених футболістів ма­ла для чернівецького колективу позитивні наслідки. Вже на першій хвилині другого тайму воротам «Сум» загрожував кращий бомбардир «Буковини» Руслан Платон. Після «пострілу» досвідченого футболіста м'яч - поруч зі стійкою воріт суперника. Той же Руслан Платон (55-а хв.) виконував штрафний з метрів двадцяти – шкіряна куля пройшла трохи вище «дев’ятки» воріт «Сум». На 59-й хв. штрафний виконував Олег Керчу. На удар Олега зреагував голкіпер сумської команди Олександр Бабак. Під завісу гри підопічні Вадима Зайця створили ще кілька небезпечних мо­ментів біля воріт суперника. Зокрема, на 84-й хв. гри по «рамці» суперника з метрів двадцяти пробивав потенційний новачок «Буко­вини». На жаль, м'яч пролетів у кількох сантиметрах від стійки воріт «Сум». А через дві хвилини після удару головою гравця «Сум» Ігоря Мель­ника шкіряна куля влучила у поперечину воріт Сергія Тукача. Зазначимо також, що наші футболісти отримували пра­во на виконання небезпечних штрафних ударів, однак реалізувати їх не вдалося.
За хвилину до завершення основного часу другого тайму наша команда створила ще один момент біля воріт суперника. Олег Керчу виконав кутовий, Андрій Донець завдав удару головою, однак м'яч знову оминув сітку воріт сумського колективу. А на 90-й хв. гри на ударну позицію виходив вже сам Олег Керчу, який також не зміг засмутити воротаря «Сум».  І це був не останній шанс наших земляків зрівняти результат. Вже у додані арбітром хвилини гравці «Буковини» організували ще одну непогану атаку, яку завершував Степан Ма­ко­війчук. На жаль, досвідчений нападник у ворота суперника не влучив. Підсумок гри – 1:0 на користь ПФК «Суми».
Склад "Буковини":
Перший тайм: Когут, Аблітаров, Ятленко, потенційний новачок, Вечтомов, Найко, Толстяк (Єлов, 38), потенційний новачок, потенційний новачок, Моісеєнко (Савін, 38), Шупік.
Другий тайм: Когут (Тукач, 64), Донець, Аблітаров, Сагайдак , Вечтомов, Дорош, Керчу, Савін, Маковійчук, Платон, потенційний новачок.
А в понеділок, 25 лютого, стало відомо, що чернівецька «Буковина» підписала контракт із нападником Олександром Семенюком, який не так давно виступав за нашу команду (вболівальники ще не забули феєричний гол Сашка у ворота «Севастополя»). Літо й осінь 2012 року вихованець буковинського футболу провів у столичному колективі «Оболонь», однак закріпитися в основі «пивоварів» так і не зумів. У нашій команді Семенюк виступатиме як і раніше під номером «18».
Переглядів: 326 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz