НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » Буковина входить у п'ятірку регіонів України, де відзначається найвищий рівень народжуваності
11:33
Буковина входить у п'ятірку регіонів України, де відзначається найвищий рівень народжуваності

Як повідомляє департамент охорони здоров'я та цивільного захисту населення обласної державної адміністрації,під час розширеного засідання колегії Міністерства охорони здоров'я України, на якому підбивались підсумки діяльності відомства у 2012 році та намічались перспективи розвитку сфери охорони здоров`я, заступник міністра Олександр Толстанов, зокрема, зазначив, що Чернівецька область входить у п'ятірку лідерів, де відзначається максимальний рівень народжуваності.

Так, на Буковині цей показник становить 12,8 на 1000 жителів. Вища народжуваність, за даними міністерства, у Рівненській, Закарпатській, і Волинській областях, а найнижчі показники зареєстровані на Донеччині, Сумщині, Луганщині і Чернігівщині.

У 2012 році в Україні народилось на 18 тисяч дітей більше, ніж у 2011 році, коефіцієнт народжуваності зріс з 11,0 до 11,4 на 1000 жителів, повідомив заступник міністра.

Він також наголосив, що в рамках Національного проекту "Нове життя - нова якість охорони материнства та дитинства" триває реформування системи охорони здоров'я матерів і дітей шляхом створення мережі перинатальних центрів, і у 2013 році будуть відкриті такі центри, серед інших, і у Чернівецькій області.
Переглядів: 359 | Додав: chorna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz