НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » БУКОВИНЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 8 МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ З КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА ТА СЕРВІСУ
10:18
БУКОВИНЦІ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У 8 МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ З КУЛІНАРНОГО МИСТЕЦТВА ТА СЕРВІСУ
Пекельна кухня…
У фестивалі, який відбувся у Києві, взяли участь понад 170 кулінарів та експертів ресторанного бізнесу з 7 країн, серед них і студенти Чернівецького вищого комерційного училища Київського національного торгово-економічного університету.
Юні буковинські кулінари здобули перемоги у номінаціях.
Кожен з учасників ретельно готувався до Міжнародного конкурсу. У виборі приготування страви їм допомагали вже досвідчені майстри буковинської кухні.
Анастасія Гливка, срібна призерка Міжнародного фестивалю, під час конкурсу готувала десерт «Цитрусовий рай».
Це вже не перший міжнародний конкурс, у якому беруть участь студенти Чернівецького вищого комерційного училища КНТЕУ, і щоразу здобувають високі нагороди.
Переглядів: 384 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz