НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24 » ЧЕРНІВЦІ ПРИЙМАТИМУТЬ ІІ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З МОТОКРОСУ НА МОТОЦИКЛАХ З КОЛЯСКОЮ
10:14
ЧЕРНІВЦІ ПРИЙМАТИМУТЬ ІІ ЕТАП ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З МОТОКРОСУ НА МОТОЦИКЛАХ З КОЛЯСКОЮ
Суперкрос…
Змагання пройдуть 18-19 травня на базі Міжнародного спортивно-технічного центру “Суперкрос”. Відповідне рішення було прийнято Конгресом Міжнародної Федерації Мотоспорту (FIM), до складу якої входять 105 країн світу. За словами віце-президента Федерації мотоспорту України, голови Чернівецької обласної асоціації «Техноспорт» та директора змагань Михайла Ротаря, міжнародне журі в Чернівцях очолить координатор світової комісії FIM Дірк Де Нев з Швейцарії, що підкреслює високий рівень змагань.
Організатори стверджують, що до травня успішно завершаться всі роботи щодо підготовки бази проведення змагань міжнародного рівня та дійство пройде на належному рівні, адже вже заявлені команди учасників з Великої Британії, Нідерландів, Швейцарії, Швеції, Німеччини, Бельгії, Франції, Естонії, Литви, Латвії, Чехії, Республіки Молдова, Росії, Білорусії та України. Більше того, на Чемпіонаті відбуватимуться змагання не лише між командами спортсменів, а ще й між брендами – виробниками, які виборюватимуть Кубок конструкторів.
«Ми маємо амбітні плани використати спортивні змагання світового рівня як фактор, що позитивно вплине на розвиток туристичної привабливості міста. Співпраця всіх зацікавлених сторін – організаторів, органів влади і місцевого самоврядування, бізнесових кіл, волонтерів забезпечить проведення такого престижного заходу на відповідному рівні», – каже представник співорганізатора, голова Буковинської Партнерської Агенції Арсеній Анциперов.
Підготовка до проведення Чемпіонату світу з мотокросу на мотоциклах з коляскою йде повним ходом, наразі на участь в чернівецькому етапі заявлено 48 екіпажів з 15-ти країн світу.
Офіційний сайт змагань: http://moto.cv.ua
Переглядів: 350 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz