НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Середа, 24.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 4 » Чернівецькі каратисти привезли повну торбу медалей з Росії
10:45
Чернівецькі каратисти привезли повну торбу медалей з Росії
Наприкінці березня чернівецький СК «Максимум» представив Україну на міжнародному турнірі з карате «Peterburg Spring» у північній столиці Росії. Командою у складі 12 спортсменів наші каратисти завоювали 9 медалей (2 золоті, 6 срібних та 1 бронзову).
Поборотись за нагороди до Санкт-Петербурга з’їхались понад 400 спортсменів з 15 регіонів Росії, а також команди з Естонії та України. «Наші спортсмени багато виступають на змаганнях у За­хідній Європі, – розповідає тренер, майстер спорту Павло Шестаков. – Проте в Росії ми вперше. Рівень дитячого карате тут вищий, ніж серед багатьох країн Заходу».
У напруженій боротьбі золото для своєї команди приніс 10-річний Олексій Гоцуляк зі Сторожинця. Виступаючи у категорії до 30 кг, він провів 4 переможні поєдинки. А у фіналі за рішенням суддів переміг спортсмена з Санкт-Петербурга. Друге золото здобула Діана Павлюк серед дівчат 14-15 років (+54 кг).
Сріблом відзначилась команда хлопчиків з ката 10-11 років (Всеволод Боднар, Олексій Гоцуляк, Ігор Ша­повалов). У особистому ката друге місце посів Всеволод Боднар, програвши у п’ятому фінальному колі росіянину (категорія 8-9 років).
Срібло у куміте здобула Альона Савчук (серед кадетів) та Ольга Пуканова (серед дорослих). Причому наші спорт­сменки у фіналі не пропустили жодного бала, а програли лише по «хантею» (голосуванням суддів) місцевим дівчатам.
Бронзу здобув 15-річний Різван Талібов серед кадетів до 57 кг.
Вже цієї суботи команда «Максимум» повним складом візьме участь у чемпіонаті Чернівецької області, а 21 квітня у приміщенні ФОК «Олімпія» відбудеться щорічний міжнародний турнір «Chernivtsi Open».
Переглядів: 353 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz