НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 20 » ЧИ ВИЖЕНЕ ОПОЗИЦІЯ ДЕПУТАТІВ, ЯКІ НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЗА ВІДСТАВКУ АЗАРОВА?
11:32
ЧИ ВИЖЕНЕ ОПОЗИЦІЯ ДЕПУТАТІВ, ЯКІ НЕ ГОЛОСУВАЛИ ЗА ВІДСТАВКУ АЗАРОВА?
Подивимось…
На засіданні фракції Батьківщина депутатів попередили, що їх можуть виключити з фракції, якщо вони не проголосують за вотум недовіри Кабміну. Про це сказав депутат від Батьківщини Сергій Соболєв в ефірі Шустер Live. "На засіданні фракції, яке я проводив як перший заступник глави фракції, було поставлено питання - той, хто не проголосує за відставку уряду або раптом зникне із сесійної зали напередодні голосування, буде виключений з фракції", - розповів він. "Я вважаю, що це політична відповідальність таких осіб, які корупційні інтереси ставлять вище за відповідальність перед виборцями", - додав Соболєв.
Говорячи про те, чому деякі депутати все-таки не проголосували, він заявив, що цим людям пообіцяли винагороду за це. "Працюють з окремими особами, в останній момент перед голосуванням раптом виймають картку, хоча до останнього вони сиділи. А перед цим вони нам розповідають, що нам пообіцяли повернення податку на додану вартість, який до цього не повертали року чотири", - зазначив Соболєв.
Нагадаємо, народні депутати не підтримали відставку уряду Миколи Азарова - за проект постанови про недовіру Кабміну проголосували лише 190 осіб. Голосів за відставку уряду недодали депутати від Батьківщини і УДАРу. З 95 депутатів від Батьківщини за відставку уряду проголосували 88, з 42 ударівці - 35, Свобода підтримала відставку в повному складі - 36 з 36, комуністи частково підтримали - з 32 депутатів за відставку проголосував 21. Також відставку уряду підтримали 10 позафракційних депутатів.
У залі були відсутні, зокрема, депутати фракції Батьківщина Микола Мартиненко, Андрій Павелко, Леонід Сергієнко, Андрій Шевченко, Віталій Данилов, Денис Дзендзерській, Сергій Фаермак. Не були присутні в залі під час голосування також сім депутатів фракції УДАР: Віталій Кличко, Едуард Гурвіц, Микола Паламарчук, Юрій Савчук, Ярослав Дубневич, Віктор Пинзеник, Павло Рябікін. Крім того, за відставку не голосували брат Балоги і Петро Порошенко.
Переглядів: 393 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz