НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 17 » ЧИНОВНИКИ ПЕРЕСЯДУТЬ НА УКРАЇНСЬКІ АВТОМОБІЛІ
13:44
ЧИНОВНИКИ ПЕРЕСЯДУТЬ НА УКРАЇНСЬКІ АВТОМОБІЛІ
Нарешті!
Автомобілі українського виробництва стануть пріоритетними під час проведення державних закупівель.
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Ігор Прасолов на сторінках урядової газети заявив про те, що вже готується рішення про виконання держзакупівель автомобілів "швидкої допомоги", службових та відомчих автомобілів в українських виробників. За його словами, дане рішення буде схвалено урядом. На сьогоднішній день українські заводи завантажені роботою лише на 20%, кількість робочих різко скоротилася. Прасолов заявив, що такого стрімкого падіння виробництва автомобілів немає в жодній країні світу - за 4 роки виробництво авто в Україні скоротилося на 79%, і цю проблему необхідно вирішувати.
Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України Сергій Арбузов заявляв, що нові мита на автомобілі захистять український автопром. За словами чиновника, така міра не може сприйматися позитивно середнім класом українців, оскільки саме він постраждає від введення мита на найпопулярніші іномарки. Втім, віце-прем'єр упевнений, що уряд все робить правильно і захистить українського автовиробника.
Арбузов вважає, що нові мита змусять українців купувати автомобілі, вироблені в країни, чиновники також з радістю пересядуть на них.
Переглядів: 420 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz