НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 16 » ЦЬОГО РОКУ У КОЖНОМУ РАЙОННОМУ ЦЕНТРІ БУКОВИНИ БУДЕ ВІДНОВЛЕНО СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ
20:49
ЦЬОГО РОКУ У КОЖНОМУ РАЙОННОМУ ЦЕНТРІ БУКОВИНИ БУДЕ ВІДНОВЛЕНО СПОРТИВНІ МАЙДАНЧИКИ
О, спорт, ти - мир!
Цього року в краї планується капітально відремонтувати щонайменше 11 спортивних майданчиків. Про це сьогодні, 16 квітня, під час прес-конференції повідомила заступник директора департаменту освіти і науки, молоді і спорту обласної державної адміністрації Любов Тарангул. «Відкриття нових, ремонт та впорядкування вже існуючих дитячих й спортивних майданчиків зараз на особливому контролі нашого відомства, позаяк саме ці об’єкти відіграють важливу роль в організації дозвілля дітей віком від 3 до 18 років», - зауважила Любов Тарангул.
Вона додала, що у краї функціонує 1525 площинних споруд: це майданчики з тренажерним обладнанням, тенісні корти, футбольні поля та інші майданчики, в тому числі з синтетичним покриттям.
«Департамент працює над розробкою регіональної програми облаштування сучасних спортивних майданчиків у навчальних закладах області, а також за місцем проживання та відпочинку буковинців, - повідомила Любов Тарангул. – Зокрема, зараз у краї проводиться Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота», під час якого буде впорядковано 914 майданчиків навчальних закладів, 509 - за місцем проживання та 45 - в місцях масового відпочинку. Передбачаємо, що у місячнику візьме участь щонайменше 35 тисяч краян».
За словами заступника директора департаменту освіти і науки, молоді і спорту обласної державної адміністрації, цього літа у дитячому спортивно-оздоровчому таборі «Буковинка», що у Заставнівському районі, відпочиватимуть юні спортсмени області, а у таборі «Лунка» на Сторожинеччині облаштують сучасний спортивний майданчик з нестандартним обладнанням.
Переглядів: 464 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz