НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 23 » «ДИНАМО» ЗАПЛАТИТЬ ШТРАФ ЗА ВІДМОВУ БЛОХІНА СПІЛКУВАТИСЯ З КАНАЛОМ «ФУТБОЛ»
12:15
«ДИНАМО» ЗАПЛАТИТЬ ШТРАФ ЗА ВІДМОВУ БЛОХІНА СПІЛКУВАТИСЯ З КАНАЛОМ «ФУТБОЛ»
Понти…
ФК «Динамо» (Київ) оштрафовано на 5 тисяч гривень за відмову спілкування з журналістами каналу «Футбол». Після матчу з луганською «Зорею» керманич «біло-синіх» Олег Блохін, посилаючись на заборону керівництва клубу, відмовився давати флеш-інтерв’ю.
Таким чином, клуб порушив регламент Прем’єр-ліги, в якому зазначено про обов’язковий післяматчевий коментар каналу-транслятору гри, інформує prosport.tsn.ua.
Як виявилося, керівництво «Динамо» розпорядилося, щоб гравці, тренери та співробітники клубу не спілкувалися з представниками «Футболу» через цілеспрямоване охаювання всього, що пов’язане зі столичним клубом.
Останньою краплею стало інтерв’ю директора каналу «Футбол» Олександра Денисова, в якому через перенесення гри з «Чорноморцем» він критикував Блохіна в день смерті його батька.
Сам же Денисов на своїй сторінці в Facebook написав, що Блохін не приходив на флеш-інтерв’ю вже після матчу з одеситами.
«Ми не збираємося відповідати дурістю на дурість, це ж не означає, що ми образившись на Суркіса, не проводитимемо трансляцію матчу «Динамо» або вимкнемо камеру на післяматчевому інтерв’ю?!
Ні, ми проведемо трансляцію, будемо чекати тренерів та футболістів на інтерв’ю! «Динамо» будете грати а ми будемо висвітлювати, хочете Ви того чи не хочете і вже тим більше подобається вам чи не подобається!», – зазначив Денисов.
Переглядів: 435 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz