НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 13 » ДИРЕКТОР «ЧЕРНІВЦІСПЕЦКОМУНТРАНС» НЕ ЗГІДНИЙ З РЕЗУЛЬТАТАМИ РЕВІЗІЇ
14:21
ДИРЕКТОР «ЧЕРНІВЦІСПЕЦКОМУНТРАНС» НЕ ЗГІДНИЙ З РЕЗУЛЬТАТАМИ РЕВІЗІЇ
Конфлікт...
Олександр Іванченко, директор МКП «Чернівціспецкомунтранс», заявив, що обгрунтовано не погоджується з усіма висновками, закріпленими працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області у акті за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності підприємства та поширені прес-службою Держфінінспекції в Чернівецькій області.
«Під час перевірки не було взято до уваги значну частину пояснень, документів та фактів, які стосувалися предмету ревізії, а перевіряючі обмежувались поверхневим розглядом даних обставин, – зазначає Олександр Іванченко. – Зокрема, порушення інших господарюючих суб’єктів, неточності документообігу одразу ж розцінювались працівниками Державної фінансової інспекції в Чернівецькій області як фактичне невиконання робіт та ненадання підприємством послуг. Хоча, на підтвердження практичної діяльності, МКП «Чернівціспецкомунтранс» готове було надати будь-які первинні документи, що не підтверджують передчасні висновки ДФІ у Чернівецькій області.
Окрім того, було прийнято спільне із Департаментом ЖКГ рішення про створення комплексної комісії, яка повинна об’єктивно та всебічно дослідити обставини, наведені у акті ревізії».
Переглядів: 433 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz