НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 12 » Діти оздоровлюються нормально
10:30
Діти оздоровлюються нормально
Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щороку бере участь у фінансуванні оздоровлення дітей у дитячих закладах оздоровлення.
Нещодавно Чернівецьке обласне відділення Фонду відвідав начальник управління планування та виконання бюджету Виконавчої дирекції Фонду О.І. Леонов (м.Київ), який разом із директором Чернівецького обласного відділення Фонду О.І. Кувілою побував в дитячих закладах оздоровлення Чернівецької області. Зазначено, що в усіх дитячих закладах оздоровлення здійснено косметичний ремонт. Діти відпочивають у чистеньких різнокольорових приміщеннях. У дитячих закладах оздоровлення працюють команди справжніх професіоналів. Усі вихователі – педагоги зі стажем. Предметом особливої уваги керівництва таборів є харчування дітей. Готувати страви довіряють лише досвідченим кухарям, які мають великий досвід роботи. Харчування в більшості дитячих закладів оздоровлення п'ятиразове. В раціон харчування входять м'ясо-молочні продукти, риба, овочі, соки. Крім того, в меню постійно є свіжі фрукти, кондитерські вироби.
Розважально-виховна робота дитячих закладів оздоровлення є дуже насиченою. Майже всі дитячі заклади оздоровлення області працюють за принципом тематичних днів ("День театру", "День журналістики", "День індіанців" і т.д.), проводять інтелектуальні ігри та конкурси. Для занять спортом обладнані футбольні поля, баскетбольні та волейбольні майданчики, комплекс гімнастичних турніків, дітям також дуже подобається спортивне орієнтування. А ще на території дитячих закладів оздоровлення є численні альтанки і павільйони, де також можна проводити заняття гуртків.
Але ж найкраща розвага у спеку – це, звичайно, басейни, які обладнані в чотирьох дитячих таборах області "Лунка" (смт Красноїльськ Сто­ро­жи­нецький р-н,), "Буко­винське орлятко" (с.Глибочок. Сторожинецький р-н), "Вогник Буковини"  (с.Валя Кузьмина Глибоцький р-н) та "Дністер плюс" (с.Брідок Заставнівський р-н). Для цього у штаті таборів є інструктори з плавання, які організовують оригінальні ігри на воді. А наявність різноманітного інвентарю дозволяє зробити їх справді цікавими.
Під час відвідування дитячих закладів оздоровлення відзначили, що діти гарно та змістовно проводять час. І цим пишаються працівники таборів, адже спогади про літні канікули та відпочинок в таборі залишаються з нашими дітьми на довгі роки.
А.ТОНЕНЬКА, завідувач відділу соціальних послуг                                  
Переглядів: 530 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz