НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 9 » ГОЛОВА ПРЕДСТАВНИЦТВА ЄС: КРИЗА У ВЕРХОВНІЙ РАДІ МОЖЕ УНЕМОЖЛИВИТИ ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ
10:44
ГОЛОВА ПРЕДСТАВНИЦТВА ЄС: КРИЗА У ВЕРХОВНІЙ РАДІ МОЖЕ УНЕМОЖЛИВИТИ ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ
Попередження…
Таку думку висловив голова представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінскі на телеканалі ICTV.
"Криза у парламенті може дійсно не дати можливості ухвалити закони (євроінтеграційні)", - сказав він, відповідаючи на запитання журналіста.
При цьому голова представництва Євросоюзу в Україні висловив задоволення тим фактом, що головні політичні сили в українському парламенті заявили про підтримку підписання Угоди про асоціацію з ЄС. "Тому я сподіваюсь, що прийняття законів, пов'язаних із процесом підписання Угоди про асоціацію, також буде здійснено при консенсусі головних політичних сил у парламенті", - заявив він.
Водночас, коментуючи помилування колишнього глави МВС Юрія Луценка, представник ЄС висловив переконання, що це сприятиме врегулюванню внутрішньополітичних проблем.
Голова представництва ЄС в Україні також висловив сподівання, що крок української влади з помилування колишніх чиновників "створить нові цінності у політичній культурі України".

Переглядів: 372 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz