НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » ГУБЕРНАТОР КРАЮ ДОРУЧИВ СЛУЖБІ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ НЕГАЙНО РОЗПОЧАТИ РЕМОНТ НА ДВОХ МОСТАХ КРАЮ
13:13
ГУБЕРНАТОР КРАЮ ДОРУЧИВ СЛУЖБІ АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ НЕГАЙНО РОЗПОЧАТИ РЕМОНТ НА ДВОХ МОСТАХ КРАЮ
Розпорядження…
Михайло Папієв доручив Службі автомобільних доріг негайно розпочати ремонт двох мостів краю – у с. Атаки та с. Звенячин, а також доріг місцевого та державного значення.
«Кошти на ремонт мостів виділені, і треба негайно організувати там роботи. Чого ви чекаєте? Проїзд мостами через річку Дністер став небезпечним, тому я доручаю протягом тижня привести їх у належний стан. Якщо цього не буде зроблено – подання на звільнення керівників автодору повинні бути у мене на столі. Погодні умови дозволяють проводити поточні та капітальні ремонти і на автошляхах регіону. Обов’язково потрібно визначити, які ділянки доріг області зараз у найгіршому стані і розпочати роботи там, взятися за покращення дорожнього полотна на автошляхах державного значення, особливо у напрямку Києва, та на магістралях, що ведуть до державних кордонів з Румунією і Молдовою», - підкреслив керівник виконавчої влади краю.
За словами Михайла Папієва, дорожники повинні оперативно та максимально якісно відремонтувати мости і автошляхи області. «Ми знаємо, як вони іноді працюють - асфальт заливають у калюжі, але такого недбалого ставлення до роботи та до державних коштів у Чернівецькій області не повинно бути, і не змушуйте мене ставити над вами наглядачів, - наголосив Михайло Папієв. – Це сфера вашої особистої відповідальності».
Водночас, голова облдержадміністрації доручив своїм заступникам, головам районних державних адміністрацій та керівникам профільних управлінь максимально сприяти службі автодоріг та облавтодору в організації ремонтних робіт на автошляхах регіону, залученні комунальних підприємств, безробітних, територіальних громад до прибирання від сміття придорожніх зон відпочинку, кюветів, лісосмуг в межах населених пунктів.
Переглядів: 314 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz