НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 25 » Інформація про побиття народним депутатом України від Партії регіонів Артемом Семенюком колеги у Верховній Раді Ірини Сех – провокація та о
11:33
Інформація про побиття народним депутатом України від Партії регіонів Артемом Семенюком колеги у Верховній Раді Ірини Сех – провокація та о
Сьогодні, 18 березня, деякі всеукраїнські та регіональні засоби масової інформації розповсюдили непідтверджену та необґрунтовану інформацію про те, що під час пленарного засідання Верховної Ради України народний депутат від Парії регіонів Артем Семенюк нібито вдарив свою колегу в сесійній залі депутата від ВО "Свобода" Ірину Сех, розбив її окуляри і цим самим спричинив бійку в стінах парламенту.

Ірина Сех у своєму повідомленні Інтернет-агентству censor.net.ua стверджує, що "регіонал" вдарив її в обличчя. На її підборідді велика гематома, рана кровоточить. А народний депутат України від ВО «Свобода» Оляг Тягнибок публічно на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook виклав фотографії з розбитими окулярами пані Сех та написав наступне: «На свободівку напав покидьок-регіонал Семенюк Артем Олексійович. Саме він розбив губу Ірині Сех».
Ці інформаційні повідомлення не відповідають дійсності та є маніпулятивними, що доводить наступне відео та фото (дивитись з 2 хв.20 сек.).
http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1472164
По-перше: на фото та відеоматеріалах чітко видно, що до і під час штурханини Ірина Сех знаходилась біля трибуни без окулярів. Тому повідомлення, що її окуляри були розбиті внаслідок удару в обличчя не відповідають дійсності.
По-друге: бійка у Верховній Раді України розпочалась за кілька секунд до того, коли Артема Семенюка першими почали штовхати інші депутати опозиційних фракцій – Андрій Тягнибок, Андрій Парубій та інші народні депутати України. На відео чітко зафіксовано, що Артем Семенюк не бив і не нападав на пані Сех, як це стверджують народні депутати від ВО «Свобода».
Враховуючи зазначене та той факт, що публічна образа голови ВО «Свобода» Олега Тягнибока на адресу Артема Семенюка пролунала необгрунтовано та безпідставно, народний депутат України від Партії регіонів Артем Семенюк вимагає публічних вибачень від свого колеги у сесійній залі.    
Прес-служба народного депутата України
Артема Семенюка

Ось таку заяву оприлюднила прес-служба народного депутата. Щоби з’ясувати подробиці, ми набрали Ар­тема Семенюка, який саме поспішав до Верховної Ради. Ось що розповів він:
 – Я дуже часто потрапляю у депутатську тусовку, яка відбувається поблизу трибуни та в проходах. Оскільки сиджу крайнім. А так як опозиція тепер часто блокує трибуну і роботу Верховної Ради, то ті депутати від Партії регіонів, які сидять на крайніх місцях, часто стають об’єктами цькування та з’ясування стосунків з боку опонентів. Так було й цього разу. До мене підійшов свободівець, який звернувся до мене з образливими словами, я відштовхнув його від себе. Одразу ж прибігли його колеги, котрі почали мене бити і потягнули  у натовп біля трибуни. А там мене знову почали бити і штовхати. Я, звісно, намагався відбитися, поки не поспіють мої колеги. Скільки продовжувалася штовханина, у якій мені намагалися розірвати одяг, хапали за волосся, зараз уже не зорієнтуюся. Ірину Сех я взагалі тоді не помітив. Жодного негативного ставлення до неї не маю, з жінками завжди намагаюся бути толерантним. Тому вважаю, що мене просто хочуть підставити, бо де була Сех під час штовханини, чого вона там була – сам не розумію. Мої колеги кажуть, що окулярів на ній приблизно у цей же час не було.
Щоби вислухати іншу сторону, ми звернулися до народного депутата від опозиційних сил з Буковини. Він попросив із зрозумілих причин не називати його прізвища і сказав наступне:
– Я бачив як до Артема підбіг інший депутат і щось йому казав. Бачив як Артем відмахнувся від нього, а тоді підбіг ще один і потягнули Артема у натовп. Там його штовхали, а він відбивався. Не думаю, що він міг вчинити якісь агресивні дії проти жінки, бо всі ми знаємо Ар­те­ма як спокійну людину. Мож­ливо, відбиваючись від тих хто його бив, він когось і зачепив, але зробив це не навмисно. Окуляри пані Ірини я бачив на підлозі, розчавлені на дрібні осколки. Як вони там опинилися – не бачив. Може, хтось наступив.
Ось такі два коментарі. Детальний перегляд відеоматеріалу, який розмістили на «Українській правді», теж доводить, що Артем Се­ме­нюк жодного відношення до завдання травми народній депутатці Сех не має, а просто став об’єктом політичної провокації. Більше того, на відео чітко видно, що Артем Семенюк під час виступу Тягнибока до останнього перебував на своєму робочому місці біля пульта, а двоє опозиціонерів вчинили на нього брутальний напад. Артем не драматизує ситуацію, проте видно як вони за волосся і за одяг потягли його у натовп, де почали бити. Ірини Сех в цей час поблизу Артема не видно. Тому дуже сумно, що свої провокації опоненти Семенюка шиють такими білими нитками. Ми теж добре знаємо Артема і можемо сказати таке: Кличку Семенюк явно не спаринг-партнер і за статурою, і за фізичними можливостями. Отож чому опозиційні забіяки весь час вибирають його - можна зрозуміти. На­певно, роздмухана у ЗМІ, переважно опозиційних, гротескна інформація є спробою дискредитувати Ар­тема Се­менюка ще й як людину і чоловіка. Висловлюючи співчуття Ірині Сех, яка пос­траждала у чоловічих розборках, все ж хочемо зауважити, що жінці у такій непередбачуваній і штучно драматизованій Верховній Раді краще би зайнятися паперовою роботою, а не з’ясуванням стосунків стінка на стінку.
Вл. інф.
Переглядів: 333 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz