НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » ІНОЗЕМНІ МОВИ ДЛЯ ЧЕРНІВЕЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ ВИКЛАДАЮТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ
15:33
ІНОЗЕМНІ МОВИ ДЛЯ ЧЕРНІВЕЦЬКИХ ШКОЛЯРІВ ВИКЛАДАЮТЬ ЗА ДОПОМОГОЮ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ
Просунуті…
Днями лауреат конкурсу «Вчитель року – 2012» вчитель англійської мови Софія Войтовська провела у спеціалізованій школі №22 майстер-клас на тему: «Використання комп’ютерних та Інтернет технологій на уроках англійської мови: онлайн вправи та квізи. Створення інтерактивних ігор у програмі пауерпоінт». У роботі майстер-класу взяли участь 36 вчителів англійської мови міста.
Обговорювалися переваги використання онлайн вправ та квізів, як метод індивідуального підходу та підготовки до контрольної роботи або тестування. Також йшлося про інтерактивні ігри у програмі пауерпоінт та використання готових шаблонів для створення власних ігор. Вчителі мали можливість зареєструватись та створити групу учнів на сайті EnglishExercises.org, а також відвідати сайти з безкоштовними ресурсами для створення інтерактивних ігор.
Переглядів: 411 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz