НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 4 » ЯЦЕНЮК ЗАЯВЛЯЄ ПРО МОЖЛИВИЙ ЗАКОЛОТ В «БАТЬКІВЩИНІ» - ПІДОЗРЮЄ ТРЬОХ ОДНОПАРТІЙЦІВ
19:18
ЯЦЕНЮК ЗАЯВЛЯЄ ПРО МОЖЛИВИЙ ЗАКОЛОТ В «БАТЬКІВЩИНІ» - ПІДОЗРЮЄ ТРЬОХ ОДНОПАРТІЙЦІВ
Політичний ринок…
Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що провладна більшість переманює депутатів від "Батьківщини", щоб домогтися його звільнення з посади керівника фракції. Яценюк підозрює 3 однопартійців, але прізвищ не називає.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Яценюк сказав в інтерв'ю журналістам, коментуючи ситуацію з виходом депутатів зі складу фракції "Батьківщина". Він зазначив, що спочатку народні депутати написали заяви, які він продемонстрував раніше, про відкликання попередніх заяв про вихід з фракції "Батьківщина", але "потім приїхав Клюєв, і, я думаю, що мільйонів 10-15 доларів, напевно, дали кожному, а у мене немає таких грошей". "Тобто це люди, які продалися", - зазначив А.Яценюк. Він зауважив, що даний сценарій розробляється не перший день, і спрямований на те, щоб "зробити заколот у фракції" Батьківщина". "Сценарій у них (Партії регіонів - УНІАН) основний і базовий, у них ще є три людини всередині фракції, які не збираються виходити з фракції, але які хочуть зробити заколот у фракції - основне завдання" збити "мене з керівника фракції і розколоти фракцію . І це завдання виконується послідовно ", - заявив А.Яценюк. На його переконання, основне завдання Партії регіонів на сьогоднішній день - завдати «удару по найбільшій опозиційній фракції, і в рамках цього завдання працюють ще три людини всередині фракції». Голова фракції "Батьківщина" зазначив, що у фракції знають прізвища цих депутатів і викриють їх, але при цьому він не назвав жодного прізвища. А.Яценюк відзначив, що даний сценарій реалізується протягом останніх трьох місяців за особистою вказівкою Президента Віктора Януковича, «а виконавець цього сценарію - Андрій Клюєв». За даними А.Яценюка, в рамках цього сценарію троє депутатів повинні створити фракцію "За Юлю", а фактично фракція буде "За Вітю". При цьому він заявив, що владі не вдасться здійснити заколот в "Батьківщині". "Контрреволюція буде придушена", - зазначив А.Яценюк.
Переглядів: 342 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz