НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24 » КАСИР БАНКУ НАДУРИЛА КЛІЄНТА НА ПОНАД 90 ТИС. ГРН.
10:09
КАСИР БАНКУ НАДУРИЛА КЛІЄНТА НА ПОНАД 90 ТИС. ГРН.
Кидок через стегно…
Прокуратурою Кельменецького району нещодавно проведено перевірку щодо дотримання вимог чинного законодавства в сфері банківської діяльності. За її результатами в діях касира одного з банків, що функціонують на території району, були виявлені ознаки кримінально караного діяння.
- Ще у вересні 2012 року один із жителів Кельменеччини звернувся до вказаної банківської установи з метою обміняти гривні на валюту, - розповідає прокурор Кельменецького району Андрій Городенський. - І передав наявні в нього грошові кошти в сумі 91082 грн. касиру зазначеного банку, яка, зловживаючи своїм службовим становищем, ними незаконно заволоділа. Касир повідомила потерпілому, що на даний час необхідної суми у валюті немає, і вона видасть йому кошти наступного дня. А в подальшому ніяких грошей останньому не надала та заперечила факт отримання від нього будь-яких коштів. За результатами проведеної перевірки прокуратурою району внесено відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 191 КК України (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем). Кримінальне провадження за вказаним фактом направлено за підслідністю для організації досудового розслідування до слідчого відділу УСБУ в Чернівецькій області.
Переглядів: 384 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz