НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 10 » ЛІКАРІ: ЧАСТО ПРИЙМАТИ ДУШ НЕБЕЗПЕЧНО
13:39
ЛІКАРІ: ЧАСТО ПРИЙМАТИ ДУШ НЕБЕЗПЕЧНО
Чистота - "залог" здоров’я?
Наукові дослідження, проведені в США, показали, що частий душ не тільки послаблює імунітет людини, але й може стати причиною виникнення небезпечних хвороб.
Відповідно до доповіді Національної наукової академії, третина всіх насадок на душ, якими користуються американці, містять на собі колонії хвороботворних бактерій. За словами медиків, коли людина приймає душ, бактерії розпорошуються у повітрі й з водою та повітряно-краплинним шляхом потрапляють в організм. Вони можуть негативно позначитися на здоров'ї та стати причиною виникнення легеневих захворювань.
Показово, що саме душ виявився найбруднішою установкою для води в будинку. За даними вчених з Університету Колорадо, усередині душового розпилювача концентрація бактерій у 100 разів вище, ніж в інших домашніх водних системах. «Коли ви вмикаєте душ і насамперед вмиваєте обличчя, то піддаєте себе ризику мати справу з великою кількістю Mycobacterium avium, що небезпечно для здоров'я», - наводить преса слова професора Нормана Пейса.
Інфекція, яка проникає в організм через душ, сигналізує про себе невмотивованої втомою, слабкістю, сильним сухим кашлем і задишкою. Особливо вразливі перед нею люди з ослабленим імунітетом, вагітні жінки, літні люди.
Раніше вченими було встановлено, що шкіра містить деякі корисні мікроорганізми, які не потрібно регулярно змивати. З цієї причини часте відвідування душа фахівці вважають також недоцільним.
Переглядів: 395 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz