НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 10 » МИХАЙЛО ПАПІЄВ ДОРУЧИВ НЕГАЙНО ОБСТЕЖИТИ АВТОМОБІЛЬНІ МОСТИ В ОБЛАСТІ ТА НАДАТИ ФАХОВІ ВИСНОВКИ ЩОДО ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
14:47
МИХАЙЛО ПАПІЄВ ДОРУЧИВ НЕГАЙНО ОБСТЕЖИТИ АВТОМОБІЛЬНІ МОСТИ В ОБЛАСТІ ТА НАДАТИ ФАХОВІ ВИСНОВКИ ЩОДО ЇХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ
Надзвичайна ситуація техногенного характеру…
На позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів голова облдержадміністрації Михайло Папієв, йшлося про аварійну ситуацію на автомобільних мостах через р. Дністер у с.Атаки Хотинського району на межі Чернівецької та Хмельницької областей, а також у с.Звенячин Заставнівського району на межі з Тернопільською областю.
Закриття мосту в с.Атаки класифікується комісією як надзвичайна ситуація регіонального рівня техногенного характеру. У зв’язку із цим Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області доручено негайно організувати схему об’їзду та забезпечити транспортне сполучення між населеними пунктами Чернівецької, Хмельницької та Вінницької областей на час припинення руху через автомобільний міст у с. Атаки. Окрім цього, дорожники мають терміново обстежити інші автомобільні мости в регіоні, зокрема, міст через р. Прут сполученням Дубівці-Глиниця Кіцманського району та надати фахові висновки щодо їх подальшої експлуатації.
Водночас було зазначено, що Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області вже готує зведений акт визначення розмірів матеріальних збитків та кошторисний розрахунок на проведення аварійно-відновлювальних та інших невідкладних робіт на автомобільних мостах через р. Дністер у селах Атаки та Звенячин.
Переглядів: 397 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz