НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 12 » МИКОЛА КАТЕРИНЧУК БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ НА ПОСАДУ МЕРА КИЄВА
14:10
МИКОЛА КАТЕРИНЧУК БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ НА ПОСАДУ МЕРА КИЄВА
Битва за Київ…
Депутат Верховної Ради, член фракції "Батьківщина", лідер Європейської партії Микола Катеринчук балотуватиметься на посаду мера Києва. Про це мова йде в його заяві, розміщеній на його сторінці в соціальній мережі Facebook.
"Я, Микола Катеринчук, член парламентської фракції "Батьківщина" і лідер Європейської партії, ухвалив рішення у разі призначення виборів у Києві висунути свою кандидатуру на посаду мера столиці. Це рішення не було для мене простим. Добре уявляю собі тон і зміст коментарів мого рішення - з боку соратників по опозиції, експертів і журналістів. Мене звинуватять в непомірних політичних амбіціях, в розколі опозиційних рядів", - говориться у його зверненні.
Катеринчук пояснив своє рішення бажанням припинити кулуарні переговори по висуненню єдиного кандидата від опозиції на виборах без урахування думки киян.
За словами Катеринчука, вірогідна відмова лідера партії "Удар" Віталія Кличка висувати свою кандидатуру на цю посаду вимушує опозицію визначитися з іншим кандидатом. Також він заявив, що в ході переговорів опозиційні лідери зупинилися на кандидатурі позафракційного нардепа Петра Порошенка.
Як відомо, від Партії регіонів на виборах мера планує балотуватися діючий глава КМДА Олександр Попов, "Свобода" пропонує опозиції підтримати кандидатуру Андрія Іллєнка, також єдиним кандидатом від опозиції може бути висунутий Віталій Кличко. Крім того про можливу участь у виборах від опозиції заявляв позафракційний нардеп Петро Порошенко і Олег Ляшко.
Відзначимо також, що лідер громадського об'єднання "Новий Київ", представник ОО "Батьківщина" Зорян Шкиряк заявив, що колишній Президент України Віктор Ющенко також має намір брати участь у виборах київського міського голови.
Переглядів: 370 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz