НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 17 » НА ІМ'Я ПРЕЗИДЕНТА США ПРИЙШОВ ЛИСТ ІЗ СМЕРТЕЛЬНОЮ ОТРУТОЮ
19:53
НА ІМ'Я ПРЕЗИДЕНТА США ПРИЙШОВ ЛИСТ ІЗ СМЕРТЕЛЬНОЮ ОТРУТОЮ
Смертельне послання…
У середу, 17 квітня, у Білий дім на ім'я Президента США Барака Обами надійшов лист із підозрілою речовиною. Про це повідомляє The New York Times.
Лист було перехоплено спецслужбами на поштовому терміналі Білого дому. За попередньою інформацією, яку має SKY News, в листі містися рицин - смертельна для людини отрута рослинного походження.
Повідомляється також, що раніше подібний лист, в якому виявили рицин, було відправлено на ім'я сенатора-республіканця Роджера Уікера.
В останні дні в США залишається напружена обстановка після теракту, що стався 15 квітня під час марафону в Бостоні. Нагадаємо, дві бомби спрацювали приблизно через три години, після того як фінішували найшвидші учасники забігу.
Жертвами теракту стали троє осіб. Двоє з них - восьмирічний хлопчик і 29-річна жінка - громадяни США, один чоловік - громадянин Китаю, який проходив навчання в Штатах. В результаті теракту, за останніми даними, постраждали понад 180 людей.
Після теракту в Нью-Йорку і Вашингтоні були посилені заходи безпеки. Білий дім був оточений.
Напередодні президент Обама виступив зі зверненням до нації, в якому заявив, що поки невідомо, хто стоїть за терактом - одинак або організована група, іноземці, американські громадяни чи хто-небудь ще. Проте, американський лідер запевнив, що терористи понесуть заслужене покарання. Він також закликав громадян проявляти пильність.
Переглядів: 361 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz