НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 26.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 4 » Наш губернатор Михайло Папієв класично виступив на засіданні уряду
13:13
Наш губернатор Михайло Папієв класично виступив на засіданні уряду
Двадцять сьомого лютого голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв виступив на розширеному засіданні Кабінету Міністрів України за участі Президента України Віктора Януковича, Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Голови Верховної Ради України Володимира Рибака. Про це повідомляє прес-служба ОДА.
Керівник краю прозвітував про стабільну і контрольовану ситуацію в області за торішніми підсумками роботи, додавши при цьому, що регіон працює над вирішенням нагальних проблем, зокрема щодо погашення зареєстрованої кредиторської заборгованості Держбюджету та фінансового забезпечення реалізації соціальних ініціатив Президента, насамперед тих, що пов’язані з ре­формуванням медицини. За словами Папієва, область потребує створення перинатального центру, проект будівництва якого уже готовий, але для його реалізації необхідна фінансова підтримка держави. Крім того, Бу­ковині потрібно закупити 86 автомобілів швидкої допомоги.
Очільник ОДА наголосив на тому, що Чернівецька область є на 65% дотаційним регіоном, але, нез­важаючи на це, має високий потенціал розвитку. На підтвердження своїх слів Михайло Миколайович навів приклад – Дністровську гідроакумулюючу електростанцію, що торік збільшила виробіток електроенергії в 4 рази і має можливість стати нев­довзі найбільшою в Європі.
Серед пріоритетних напрямів Державної програми голова обл­держадміністрації виокремив також привабливий інвестиційний клімат через транскордонне співробітництво, розвиток агропромислового комплексу і виробництво «чистої» сільськогосподарської продукції, передусім садівництва, птахівництва й тваринництва.
Виступ нашого губернатора зас­відчив високу довіру керівництва держави до нього особисто і до роботи, яку він проводить у регіоні. Михайло Папієв був прикладом, як виконавча влада на місцях може володіти ситуацією і працювати на пер­спективу. Він підтвердив свою ви­соку кваліфікацію, гострий розум та професіоналізм.
Більш розгорнуту інформацію про виступ нашого губернатора чи­тайте у наступноу числі.
Вл. інф.
Переглядів: 324 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz