НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 29.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 27 » НАЗАР ГОРУК: НЕ ХОЧУ ПОДАВАТИ ПРАПОРИ ДЕЯКИМ КЛАНАМ, ЧИЇ ЛІДЕРИ У КИЄВІ В ДОРОГИХ РЕСТОРАНАХ ВИРІШУЮТЬ - КОМУ ЯКА ОБЛАСТЬ НАЛЕЖИТЬ
10:40
НАЗАР ГОРУК: НЕ ХОЧУ ПОДАВАТИ ПРАПОРИ ДЕЯКИМ КЛАНАМ, ЧИЇ ЛІДЕРИ У КИЄВІ В ДОРОГИХ РЕСТОРАНАХ ВИРІШУЮТЬ - КОМУ ЯКА ОБЛАСТЬ НАЛЕЖИТЬ
Гучна заява
Депутат Чернівецької обласної ради та керівник фракції ВО "Свобода" в Чернівецькій обласній раді, Назар Горук вийшов зі своєї партії та зробив заяву, у якій сказав, що не хоче бути використаним «ворогами, нерозумними та пристосуванцями»:
“Нещодавно я написав заяву про вихід з партії ВО “Свобода”. Хочу дещо роз’яснити громадськості щодо такого свого вчинку. Всеукраїнському об’єднанню “Свобода” я чесно віддавав все, що міг: роки праці, здоров’я, сили, добробут своєї сім’ї. І я радий, що зумів підняти “Свободу” на ПЕРЕДОВУ Буковинської політики. Через незрозумілі амбіції деяких людей, я не хочу бути учасником перетворення Буковинської “Свободи” на маргіналез Буковинської політики. Мета і можливості мають бути співвимірними та вищими. Також не хочу подавати прапори деяким фінансово-політичним кланам, чиї лідери зустрічаються у Києві в дорогих ресторанах, попивають каву і їдять салатики за 800 гривень, вирішуючи кому яка область належить.
Скажу словами Юрія Луценко, які мені дуже сподобались: "Не маю права бути використаним ворогами, нерозумними або пристосуванцями" (читайте між рядків). Мій вихід зі “Свободи” – це сигнал не тільки для Лідерів “Свободи”, а й опозиції в цілому, від тисячі свободівців, прихильників “Удару” і “Батьківщини” по всій Україні: можливо щось не так робиться??? Можливо не можна блокувати трибуну майже до кінця, щоб розпустити Верховну Раду України, а потім з того ні сього розблоковувати її і давати можливість Партії регіонів далі знущатись над українським народом. Незрозуміле голосування за закон, за яким Юлію Тимошенко могли б випустити, голосування по Пенсійній реформі тощо. Дехто спекулював, мовляв Горука не було на мітингу опозиції “Вставай Україно”! Його не було на сцені з лідерами!? Я на мітингу був, але серед людей, на сцену я не пішов свідомо! Мені немає чого там робити на сцені з деякими людьми, які приїздять на лексусах за сотні тисяч доларів з десятками охоронців, та прилітають чартерами за 30000 тисяч євро, в той час коли мій народ голодує, виє і стогне та не має можливості елементарно, по-людськи, нагодувати свою родину, обстежити своє здоров’я, і нормально жити. Я був, є і буду в опозиції до Партії Регіонів, Комуністів, влади! Хочу зазначити, що я не збираюся критикувати “Свободу” чи її лідерів. Більше того – я готовий співпрацювати і допомагати їй, у мене немає жодного конфлікту з Олегом Тягнибоком, хоча я завжди мав свою принципову позицію щодо усіх питань пов’язаних з Буковинською “Свободою”. Тягнибока, як людину я поважаю і добровільно склав повноваження керівника місцевої “Свободи”.
Також глибоко поважаю свободівців з якими пліч-о-пліч боровся за побудову Української Держави на засадах соціальної і національної справедливості. Всім цим людям хочу подякувати і побажати сил та мудрості. До мене звертаються чимало партійців з бажанням в знак солідарності зі мною вийти з партії, натомість я закликаю їх не робити цього: мій вихід не протидія, а стимул до дії! Адже у житті завжди треба бути принциповим. Зробити все, щоб ВО “Свобода” отримала тотальну владу на Буковині і разом з вами почала докорінні зміни. Якщо ви побачите, що її лідери не роблять цього, а думають тільки про себе – тоді виходьте.
Враховуючи дисципліну, за наслідком рішень обласного комітету і політради ВО “Свобода”, я готовий скласти повноваження депутата Чернівецької обласної ради. Але я не хочу бути членом жодної партії. Вірю, що мої слова не будуть даремними і ввійдуть у серця тих, на кого сподіваються мільйони українців! Хай береже Україну Бог! Слава Україні!”
Переглядів: 336 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz