НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Вівторок, 23.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 24 » НІМЕЦЬКІ ПАРТНЕРИ ПІДТРИМУЮТЬ МІСЦЕВУ ВЛАДУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЖИТТЄЗДАТНОСТІ ВОДОПОСТАЧАННЯ Й ПОСЛУГ ВОДОВІДВЕДЕННЯ
14:27
НІМЕЦЬКІ ПАРТНЕРИ ПІДТРИМУЮТЬ МІСЦЕВУ ВЛАДУ У ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ЖИТТЄЗДАТНОСТІ ВОДОПОСТАЧАННЯ Й ПОСЛУГ ВОДОВІДВЕДЕННЯ
Співпраця…
Із робочим візитом у Чернівцях перебували директор Департаменту Східної Європи Федерального Міністерства Економічного Співробітництва та Розвитку (BMZ) Доктор Лео Кройц та директор KfW Офіс Україна Гуннар Вельцхольц. У рамках візиту відбулася зустріч заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва, під час якої обговорювалися питання щодо підготовки, впровадження та фінансування інвестиційного проекту «Проект муніципального водного господарства м. Чернівці», стадія 1» KfW за рахунок відповідних кредитних коштів, передбачених Комунальною програмою захисту клімату у рамках Німецького фінансового співробітництва з Україною. Доктор Лео Кройц зазначив високу пріоритетність та стратегічне значення Проекту для обласного центру та прилеглих до нього територій, значний вплив Проекту на покращення захисту від забруднення акваторії річки Прут у контексті природоохоронного співробітництва з сусідніми країнами (Румунією та Молдовою) та те, що Проект буде реалізовано першим із запланованих в Україні проектів у рамках вищезгаданої Комунальної програми захисту клімату.
«Ми дуже вдячні, що знайшли у Чернівцях надійних партнерів, готових до плідної співпраці. Наша мета – допомагати Україні швидше модернізуватися, аби тут якомога швидше впроваджували європейські стандарти. Цього ми досягаємо спільно у Чернівцях саме у секторі водопостачання, щоб підтримати місцеві й національні органи влади в забезпеченні життєздатності водопостачання й послуг водовідведення, пристосованих до потреб населення й зростаючого бізнесу, туризму тощо», – зазначив Доктор Лео Кройц.
Делегація відвідала водопровідні насосні станції «Біла» і «Магала», а також водоочисні споруди «Кварц». Нагадаємо, попереднє техніко-економічне обґрунтування цього проекту було профінансовано за рахунок грантових коштів спеціального фонду німецького Уряду та завершено в 2011 році. На сьогодні державне підприємство «Науково-дослідний технологічно-проектний інститут міського господарства» (м. Київ) згідно укладеного у вересні 2012 року. консалтингового договору з Чернівецькою міською радою, яку представляє КfW – банк (м. Франкфурт на Майні), виконує розробку проектно-кошторисної документації (стадія «П») по об’єкту «Реконструкція системи водопостачання м. Чернівці, стадія 1».
Переглядів: 332 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz