НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 12 » ПЕРША МАШИНА АСФАЛЬТУ ВЖЕ В ЯМАХ
15:02
ПЕРША МАШИНА АСФАЛЬТУ ВЖЕ В ЯМАХ
Скільки мільйонів машин треба для заповнення всіх ям?
З приходом справжньої кліматичної весни влада нарешті взялася за ремонт доріг. 10 квітня у місті вперше після зими запустили асфальтний завод комунального підприємства МіськШЕП з метою виконання планів із поточного ремонту мереж. За словами секретаря міської ради Віталія  Михайлішина, капітальний ремонт доріг розпочнуть через 2 місяці і закінчать до кінця другого - початку третього кварталів.

Першим відчуло на собі ефек­тивність запущеного ас­фальтного заводу дорожнє полотно біля залізничного переїзду на вулиці Чкалова. Цього ж дня підлатали ями на кільці біля готелю «Турист», частково обмеживши там рух. Як повідомляє прес-служба міської ради, наприкінці тижня розпочнуть ремонт вулиці Черво­но­ар­мій­ської та на вул. Садовій. Потужність заводу – 56 тонн асфальту за годину. Щодоби він спроможний виготовляти в середньому 300 тонн асфальту. Вартість однієї тонни – близько тисячі гривень.
– Наш асфальтний завод доз­воляє випускати якісний асфальт, – зазначив начальник управління комунального господарства міськради Ярослав Кушнірик. – Але у нас проблема зі складовими асфальту, зокрема бітумом. Найкращим вважають білоруський бітум, але не завжди є кошти його купити. У такому разі використовуємо український, але він гірший. Тоді й асфальт «пливе» під час спеки і розвалюється після морозів.
Пан Михайлішин, у свою чергу, закликав чернівчан самих контролювати якість проведення ремонтних робіт і звертатися до міськради у разі, якщо ремонт виконуватимуть неналежно.
Тендерну процедуру на капітальні ремонти доріг вже оголосили. Перелік фірм, які ремонтуватимуть наші незрівнянні дороги, стане відомий у середині травня.
Підготував Микола ГУЦУЛЯК
Переглядів: 344 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz