НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Серпень » 12 » Підлітки патрулювали разом з правоохоронцями
10:04
Підлітки патрулювали разом з правоохоронцями
Як повідомляють у СЗГ УМВС України в Чернівецькій області, працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС області влаштували для підоблікових дітей інтерактивний профілактичний захід під умовною назвою «Міліція на захисті дітей». Мета заходу – переконати підлітків, що міліція не тільки карає, а й допомагає.
Саме тому зустріч розпочалась не з попередження про відповідальність за скоєння правопорушень, а з розповіді про роботу міліції загалом та про завдання деяких підрозділів зокрема. Далі хлопці та дівчата жваво дискутували на тему необхідності професії захисника прав і свобод людини. Ця дискусія дала змогу замислитись над тим, що кожен може стати жертвою протиправних дій, і що саме міліція стоїть на сторожі правопорядку та захисті законних прав громадян. Після теоретичної частини юним гостям продемонстрували зброю та спецзасоби, які використовують працівники міліції, заступаючи на чергування. Згодом кожен мав змогу під пильним наглядом правоохоронців потримати в руках справжній пістолет та роздивитись і приміряти на себе бронежилет чи каску. Також діти були присутні й при інструктажі працівників батальйону патрульної служби перед виходом на патрулювання вулиць міста Чернівці. А пропозиція взяти участь в охороні громадського порядку в складі патрульної групи стала справжнім сюрпризом для гостей. Звичайно, ніхто не відмовився, адже не кожен день можна почуватися справжнім захисником. На думку працівників кримінальної міліції у справах дітей, такі заходи комплексно впливають на виховання дітей і справляють водночас як пізнавальний, так і виховний ефект.
Переглядів: 435 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz