НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 18.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 6 » ПІВНІЧНА КОРЕЯ ПОПЕРЕДИЛА ПОСОЛЬСТВА ПРО МОЖЛИВУ ВІЙНУ
19:11
ПІВНІЧНА КОРЕЯ ПОПЕРЕДИЛА ПОСОЛЬСТВА ПРО МОЖЛИВУ ВІЙНУ
Останнє корейське попередження чи політичний торг?..
Північнокорейський МЗС надіслав іноземним посольствам в Пхеньяні повідомлення про можливість початку війни на Корейському півострові в найближчій перспективі.
"Через зрослої загрози з боку США ситуація на Корейському півострові стала дуже напруженою", - говориться в повідомленні, яке цитує агентство Сіньхуа.
"Питання не в тому, чи почнеться війна, а в тому, коли війна спалахне на півострові", - уточнюється в документі. Там також наголошується, що в разі подальшого розвитку подій іноземні посольства і дипмісії повинні розглянути можливість евакуації. Зі свого боку, КНДР надасть дипломатичному персоналу безпечні місця, у відповідності з міжнародними конвенціями.
Агентство "Ренхап" з посиланням на південнокорейські і американські розвіддані оприлюднило інформацію про те, що КНДР могла перекинути до свого східного узбережжя балістичну ракету середньої дальності типу "Мусудан". Вважається, що дальність польоту ракети складає близько 3-4 тисячі кілометрів. У п'ятницю стало відомо, що Пхеньян перекинув другий балістичну ракету середньої дальності до східного узбережжя країни.
Переглядів: 352 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz