НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 18.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 8 » ПЛАТНИКИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ І ТА ІІ ГРУП ЗВІТУЮТЬ РАЗ НА РІК
15:33
ПЛАТНИКИ ЄДИНОГО ПОДАТКУ І ТА ІІ ГРУП ЗВІТУЮТЬ РАЗ НА РІК

Державна податкова інспекція у м. Чернівці нагадує, що для платників єдиного податку першої та другої групи встановлено річний звітний період із цього податку.
За І квартал 2013 року податкову декларацію з єдиного податку подавати не потрібно. За результатами роботи 2013 року платники єдиного податку першої та другої групи повинні будуть заповнювати та подавати декларацію не раз на квартал, а раз на рік.
Декларація за 2013 рік буде подаватися у 2014 році протягом 60 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року.
Відповідна норма передбачена Законом України від 20 листопада 2012 року №5503-VI „Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо перегляду ставок деяких податків і зборів”, який набрав чинності з 4 січня 2013 року.
Звертаємо увагу, що незважаючи на збільшення тривалості податкового (звітного) періоду для єдиноподатників другої групи, строки сплати єдиного податку не змінилися. Як і раніше, п. 295.1 Податкового Кодексу передбачає для таких платників авансову сплату єдиного податку — щомісяця не пізніше 20 числа поточного місяця.
Переглядів: 335 | Додав: chorna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz