НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Субота, 20.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 17 » ПРОЦЕС ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄС ЗАМОРОЖЕНИЙ, - АНГЕЛА МЕРКЕЛЬ
19:27
ПРОЦЕС ПІДПИСАННЯ УГОДИ ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ І ЄС ЗАМОРОЖЕНИЙ, - АНГЕЛА МЕРКЕЛЬ
Неоднозначно…
Для зближення з ЄС Україні необхідно подолати "ряд проблем". Саме тому на сьогодні підписання вже давно узгодженого угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом заморожено. Про це заявила канцлер ФРН Ангела Меркель в Берліні в середу, 17 квітня, повідомляє Deutsche Welle.
Для зближення з ЄС Україні необхідно подолати "цілий ряд проблем", вважає Меркель. Разом з тим вона зазначила, що встановлення тісних відносин з Україною залишається метою ЄС. За словами Меркель, справа екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко - це не єдина перепона для підписання вже готового угоди про асоціацію з ЄС. "Ідеться загалом про правову систему в Україні і питаннях дотримання прав людини і громадянських свобод", - зазначила вона. Саме тому підписання вже давно узгодженого документа зараз заморожене.
України планує підписати угоду про асоціацію (УА) та створення зони вільної торгівлі (ЗВТ) з Європейським союзом в цьому році на саміті "Східного партнерства". "Є цілий ряд різних питань, таких як гармонізація законодавства, наші зобов'язання перед Радою Європи і наші спільні плани ... Всі ці питання перебувають у робочому стані. Іноді ми не встигаємо їх вчасно вирішувати з різних об'єктивних і суб'єктивних причин. До суб'єктивних причин можна віднести перерву в роботі парламенту ", - заявив нещодавно Президент України Віктор Янукович.
13 березня Віктор Янукович підписав указ № 127/2013 про виконання умов ЄС необхідних для підписання угоди про асоціацію з Європейським союзом.
Переглядів: 345 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz