НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 27 » "БУКОВИНА" (ЧЕРНІВЦІ) – ФК "СЕВАСТОПОЛЬ" - 1:1
10:14
"БУКОВИНА" (ЧЕРНІВЦІ) – ФК "СЕВАСТОПОЛЬ" - 1:1
Достойна нічия з лідером, хоча могли й перемогти
26 квітня. Чернівці. "Буковина". 4500 глядачів.
Арбітр - Бондар (Харків), асистенти арбітра - Шланчак (Городище,Черкаська область), Володимир Пушенко (Київ), четвертий арбітр – Маланчук (Чернівці), інспектор ФФУ – Біць (Львів).
"Буковина": Когут, Донець, Новотрясов (Ятленко, 86), Керчу, Вечтомов, Дорош (Маковійчук, 80), Сібіряков (Сантрапинських, 51), Лупашко, Алан, Савін, Платон (Найко, 69). Запасні: Тукач, Орловський, Єлов. Головний тренер - Вадим Заяць
ФК "Севастополь": Литовка, Федорів, Ківа (Ткачьов, 52), Жабокрицький (Кузнецов, 53), Міколюнас, Коваль (Танчик, 73), Левандовскі, Кожанов, Караваєв (Малиновський, 67), Воронін, Новак. Запасні: Чуваєв, Неплях, Гвініанідзе. Головний тренер - Олег Кононов
Голи: Новотрясов (45+2), Ткачьов (69).
Попередження: Федорів (11), Кожанов (19), Жабокрицький (33), Маковійчук.
На післяматчевій прес – конференції головний тренер «Буковини» Вадим Заяць наголосив на кадрових проблемах, які мав наш колектив напередодні гри з лідером першої ліги – ФК «Севастополь».
- Вадиме Григоровичу, Ваш коментар матчу …
- Хороша гра. Щодо результату, то зрозуміло, що я не задоволений. У нас захворіло сім футболістів, один - картка, один - «зашитий». Це все - гравці основного складу. Зрозуміло, що в другому таймі нам просто не вистачило сил.
Той футбол, силовий, який ми нав'язали, вони не в змозі були витримати. Все було у нас і на стандартах нормально, і в плані підбирань. Однак, на жаль, у другому таймі сили залишили наших футболістів, і виникли одразу проблеми. Нічия - так нічия.
- Сьогодні «Буковина» отримала очко або втратила два? І чи були кадрові питання?
- Я сказав - дев'ять чоловік. Там був дуже великий список. Футболісти грали через «не можу», в перерві погано деяким було, попросили заміни.Зрозуміло, що всіх змінювати не можемо. Проявили десь характер, десь, може, трохи нам пощастило, десь - не пощастило. То наші внутрішні проблеми, будемо готуватися до наступних ігор.
Зрозуміло, що «Севастополь» - хороша команда. Це рівень зовсім інший. Тому - очко ... Ми не задоволені, оскільки були націлені на перемогу. І все ж, з повагою ставимося до супротивника. Дуже хороша команда. Хтось з наших хлопців зіграв сьогодні через «не можу». І тому такий результат. Ще раз скажу, з цим суперником - це хороший результат.
ФСК "Буковина»
Переглядів: 441 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz