НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 25.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 10 » РЯТУВАЛЬНИКИ ВІДПРАЦЬОВУЮТЬ ДІЇ НА ВИПАДОК ВИНИКНЕННЯ ПОВЕНІ НА БУКОВИНІ
14:19
РЯТУВАЛЬНИКИ ВІДПРАЦЬОВУЮТЬ ДІЇ НА ВИПАДОК ВИНИКНЕННЯ ПОВЕНІ НА БУКОВИНІ
Напоготові…
10 квітня в Управлінні Державної служби України у Чернівецькій області відбулося спільне засідання рятувальників Чернівецької області з громадськими та волонтерськими організаціями краю. Даний захід проводився з метою відпрацювання спільних дій співробітників Управління ДСНС України у Чернівецькій області з громадськими організаціями та волонтерами області на випадок виникнення повені чи паводку. У зустрічі взяли участь представники Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста, обласної Федерації спортивного туризму та інших організацій.
Під час зустрічі обговорювалися питання про можливість залучення волонтерів та громадських організацій для своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації, оповіщення населення та визначення масштабів нанесених збитків. Також під час зустрічі представники організації Товариства Червоного Хреста зазначили, що у разі необхідності готові прийняти на лікування людей у Лікарню Червоного Хреста у смт. Берегомет Вижницького району.
Слід зазначити, що рятувальники Чернівеччини вже не вперше співпрацюють з громадськими організаціями. Так, під час повені у 2008 році пліч-о-пліч з рятувальниками працювали представники обласної Федерації спорту та туризму, які допомагали рятувальникам ліквідовувати наслідки надзвичайної ситуації.
Також на зустрічі представники Управління ДСНС України у Чернівецькій області ще раз нагадали усім присутнім порядок виклику рятувальних підрозділів та аварійних служб на випадок виникнення різного роду надзвичайних подій.
Переглядів: 383 | Додав: Informer | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz