НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Четвер, 28.03.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 2 » ЩЕ ОДИН «АНТИКВАРНИЙ» СНАРЯД У ЧЕРНІВЦЯХ
12:08
ЩЕ ОДИН «АНТИКВАРНИЙ» СНАРЯД У ЧЕРНІВЦЯХ
Відлуння І світової війни…
У Чернівцях не вперше знаходять снаряди часів І світової війни. Вчора вибухонебезпечний предмет виявили на вул. Тернопільській.
Як з’ясували піротехніки, це був артилерійський снаряд калібру 76 мм.
Управління ДСНС України у Чернівецькій області звертається до громадян: із настанням тепла різко збільшується ймовірність виявлення застарілих вибухонебезпечних предметів. Це, в першу чергу, пов’язано з тим, що мешканці області починають приводити до ладу свої земельні ділянки. Тому людям слід дотримуватися правил безпеки. Якщо ви натрапили на невідомий предмет, в жодному випадку не можна торкатися його чи намагатися розібрати. Місце знахідки потрібно обгородити. Для цього можна використати любі підручні засоби, проте бажано використовувати предмети яскравих кольорів. Після цього слід відразу зателефонувати до народної служби порятунку 101 і повідомити про знахідку. Пам’ятайте, що правильні дії дозволять зберегти ваше життя та здоров’я.
Переглядів: 395 | Додав: Informer | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz