НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 19 » Сокиряни стають комфортнішим для життя, роботи, навчання та відпочинку містом, – Михайло Папієв
16:00
Сокиряни стають комфортнішим для життя, роботи, навчання та відпочинку містом, – Михайло Папієв
Тринадцятого липня у Сокирянах відзначили 347-у річницю з дня першої писемної згадки про місто. З цієї нагоди містян та гостей свята привітав голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв, який взяв участь в урочистостях у райцентрі. У своєму вітальному слові він наголосив, що за останні кілька років соціальне й економічне становище Сокирян істотно покращилось.
– Сьогодні я можу ствердно сказати, що з року в рік місто стає комфортнішим для життя, роботи, навчання і відпочинку, а головне – всебічного розвитку підростаючого покоління. У цьому, безумовно, заслуга кожного з вас, шановні сокирянці, а також результат співпраці обласної, районної та міської влади, – зауважив Михайло Папієв.
За словами голови облдержадміністрації, у Сокирян є перспектива стати самодостатнім прогресивним європейським містом завдяки будівництву в районі Дністровської ГАЕС. «І сьогодні, і в майбутньому зведення цього потужного енергетичного державного об’єкта на Сокирянщині дозволяє створювати нові робочі місця для місцевих жителів, район оновлюється і розвивається. Завдяки співпраці з енергетиками, нам вдалось саме у Сокирянах збудувати та обладнати сучасним медичним устаткуванням районну лікарню, аналогів котрій, напевно, немає ніде у райцентрах держави, – наголосив Михайло Папієв. – А вже наступного року у вашому місті буде новий найсучасніший будинок культури, і це означає, що зберігатимуться і примножуватимуться мистецькі традиції Бессарабії. І діти, і дорослі матимуть найкращі умови для дозвілля і реалізації творчих можливостей. Окрім цього, у Сокирянах тривають роботи з реконструкції дитячої юнацької школи. Сокирянщина має і потужний туристичний потенціал, який ще належить використати; і усе це в комплексі, за словами голови облдержадміністрації, сприятиме розвитку міста і сіл району, а, отже, добробуту тутешніх мешканців.
Керівник виконавчої влади краю також зазначив, що віру у відродження села, невеликих міст і селищ вселяє політика Президента України Віктора Януковича, спрямована на формування самодостатніх територіальних громад, розвиток місцевого самоврядування.
Прес-служба Чернівецької обласної державної адміністрації

Переглядів: 313 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz