НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     Середа, 24.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 9 » Судові оголошення
12:23
Судові оголошення
Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Урберга Володимира Володимировича, зареєстрованого та проживаючого за адресою: м.Чернівці, вул.Стасюка, 26/4, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ "Дельта-Банк” про стягнення заборгованості за кредитним договором на 10.00 10 квітня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №13.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
М.І.ДАНИЛЮК,
голова Шевченківського районного суду м.Чернівці

***
Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Зелінську Світлану Миколаївну за останнім відомим місцем реєстрації: м.Чернівці, бульвар Героїв Сталінграда, 12/75, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом МКП "Чернівцітепло­комуненерго” до Зелінської С.М. про стягнення заборгованості на 9.30 09 квітня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №12.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
С.Є.ДУДАКОВ,
суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

***
Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Іноземцева Олексія Володимировича, зареєстрованого та проживаючого за адресою: м.Чернівці, вул.Гайдара, 9а, як відповідача в судове засідання по цивільній справі за позовом ПАТ  КБ "ПриватБанк” про стягнення заборгованості за кредитним договором на 10.00 23 квітня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №13.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
М.І.ДАНИЛЮК,
голова Шевченківського районного суду м.Чернівці

***
Шевченківський районний суд м. Чер­нівці викликає Сосніну Любов Вікторівну, яка не зареєстрована, ос­таннє відоме місце проживання: м. Чер­нівці, просп.Незалежності, 108/67, як відповідачку в судове засідання по цивільній справі за позовом Мараряна Д.Ш. до вас про розірвання шлюбу на 09.30 22 квітня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №21.
У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність.
Л.К.КИРИЛЮК,
суддя Шевченківського
районного суду м.Чернівці

***
Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Ніжегородова Віталія Вікто­ровича, останнє місце проживання якого відоме за адресою: проспект Незалежності, 83/17, м.Чернівці, як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом МКП "Чернів­цітеплокомуненерго” до Ніжегородова Віталія Вікторовича про стягнення заборгованості.
Справа призначена на 11 год. 00 хв. 16 квітня 2013 року в приміщенні Першотравневого районного суду, розташованого за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 105, каб. №1.
У разі вашої неявки в судове засідання, справу буде розглянуто за вашої відсутності.
І.А.СКУЛЯК,
суддя Першотравневого районного суду м.Чернівці 

***
У провадженні Заставнівського районного суду знаходиться цивільна справа №716/335/13-ц за позовом Тюркмен Ганни Михайлівни до Тюркмен Гюльтекін про розірвання шлюбу.
Розгляд зазначеної справи призначено на 10 год. 19 квітня 2013 року в приміщенні Заставнівського райо­нного суду за адресою Чернівецька область, м. Зас­тавна, вул. Неза­лежності, 95, зал судових засідань №1, суддя Сірик І.С.
Суд викликає відповідача Тюркмен Гюльтекін, 1972 року народження, останнє відоме місце проживання с.Васловівці, вул.Головна, 9, Заставнівського району, Чернівецької області.
Явка до суду є обов’язковою, а в разі вашої неявки справа розглядатиметься за наявними матеріалами, що є у справі.
І.С.СІРИК,
суддя Заставнівського районного суду

***
Сторожинецький районний суд Чернівецької області викликає як відповідача Балахтар Михайла Вікторовича, 17.08.1979 р.н., жителя м.Сокиряни вул. Островського, буд.12 Чернівецької області, за позовом Балахтар Тетяни Ва-силівни про збільшення розміру аліментів на утримання дитини та позбавлення батьківських прав на 14 годину 00 хв. 25 квітня 2013 року за адресою: м.Сторожинець, вул.Чернівецька, 6, кабінет №03.
У разі вашої неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашій відсутності.
І.В.ЯКІВЧИК,
суддя Сторожинецького
районного суду

Переглядів: 346 | Додав: red | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz