НЕЗАЛЕЖНА ГАЗЕТА


     П`ятниця, 19.04.2024


Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Липень » 11 » СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
07:55
СУДОВІ ОГОЛОШЕННЯ
Шевченківський районний суд  м.Чер­нівці викликає Ткачук Альо­ну Петрівну, зареєстровану в м. Чер­нівці, вул.Південно-Кільцева, 4а/118, як відповідача по справі за по­зовом ПАТ КБ "Приват­банк” до відповідача про стягне­ння заборгованості.
Судове засідання відбудеться 25 лип­ня 2013 року о 9.30 за адресою: 58001, м.Чернівці, вул.Кафедральна, 4, кабінет №19.
Ваша явка обов’язкова і у випадку неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашу відсутність.
В.Г.СМОТРИЦЬКИЙ, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

Першотравневий районний суд м.Чернівці викликає Чахлова Олек­сандра Павловича, останнє відоме місце реєстрації за адресою: м.Чернівці, вул.М.Олімпіади, 6, гуртожиток №10, як відповідача у судове засідання по цивільній справі за позовом Чахлової Тетяни Михайлівни до  Чахлова Олександра Павловича. Справа призначена на 9 год. 00 хв. 19 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул.Головна, 105, каб. №5.
У разі вашої неявки в судове засідання, справу буде розглянуто без вашої участі.
О.Б.ВОЙТУН, суддя Першотравневого районного суду м.Чернівці 

Садгірський районний суд м.Чернівці викликає Австрієвського Геннадія Валентиновича, 20.03.1978 року народження, що проживає за адресою м.Чернівці, вул.Чудейська,9/2, як відповідача по справі за позовом ПАТ КБ "ПриватБанк” про стягнення заборгованості.
Розгляд справи призначений на 16.07.2013 року о 16.00 у приміщенні Садгірського районного суду м.Чернівці, вул.Хотинська,3.
Явка до суду є обов’язковою. У разі вашої неявки в судове засідання справу буде розглянуто у вашу відсутність за наявними матеріалами.
С.В.МІЛІНЧУК, суддя Садгірського районного суду м.Чернівці

Сторожинецький районний суд Чернівецької області викликає як відповідача Косован Деонізія Васи­льо­вича, 02.02.1940 р.н., жителя с.Чудей, вул.Св.Миколая, 1б Сторожи­нецького району Чернівецької області, за позовом Косован Стефанії Іванівни про визнання права власності на спадкове майно за законом на 10 годину 00 хв. 5 серпня 2013 року за адресою: м.Сторожинець, вул.Чернівецька, 6, кабінет №3.
У разі неявки в судове засідання справа буде розглянута у вашій відсутності.
І.В.ЯКІВЧИК, суддя Сторожинецького районного суду


Вижницький районний суд Черніве­цької області викликає Коста­щука Миколу Танасійовича, 12.05.1978 року народження та Костащук Наталію Олек­­сіївну, 9 серпня 1980 року народження, останнє відоме місце проживання с.Мілієве Вижницького району Черніве­цької області як відповідачів по справі за позовом Публічного акціонерного товариства "Укрсоцбанк” про стягнення заборгованості на 29 серпня 2013 року на 10.00.
Засідання відбудеться у приміщенні Вижницького районного суду за адресою: м.Вижниця, вул.Українська, 13, суддя Круглюк В.Г.
У разі неявки відповідачів справу розглядатимуть за їх відсутності.
В.Г.КРУГЛЮК, суддя Вижницького районного суду


У провадженні Кельменецького районного суду Чернівецької області знаходиться цивільна справа за позовом Мотрюк Анни-Крістіни Миколаївни до Мотрюка Андрія Миколайовича, інтереси яких представляє Кельменецька районна державна аміністрація, як орган опіки та піклування до Мотрюка Миколи Вікторовича та Малінович Домніки Іванівни про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання дітей.
Судове засідання призначено на 10 годину 1 серпня 2013 року. 
У судове засідання викликаються Мотрюк Микола Вікторович, який проживає в с.Дністрівка Кельменецького району Чернівецької області та Малінович Домніка Іванівна, яка проживає в с.Волока Глибоцького району Чернівецької області, яким слід з’явитися у вказаний вище час до Кельменецького районного суду за адресою  смт Кельменці, вул.Сагайдачного, 39а Чернівецької області. У випадку неявки Мотрюка Миколи Вікторовича та Малінович Домніки Іванівни справа буде розглядатись за їхньої відсутності.
І.В.ХАРАБАРА, П.В.О. голови Кельменецького районного суду

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Любичинського Василя Дми­тро­вича, останнє відоме місце проживання: м.Чернівці, вул.Стасюка, 28/51, як відповідача в су­дове засідання по цивільній справі №727/2777/13-ц, провадження №2/727/850/13 за позовною заявою ПАТ "Дельта Банк” до Любичинського Василя Дмитровича про стягнення заборгованості на 10 год. 00 хв. 23 липня 2013 року за адресою: м.Чернівці, вул. Ка­фе­дральна, 4, кабінет №5.
У разі неявки в судове засідання відповідача Любичинського Василя Дмитровича справу буде розглянуто в його відсутності за наявними матеріалами.
О.Г.ЛІТВІНОВА, суддя Шевченківського районного суду м.Чернівці

Шевченківський районний суд м.Чернівці викликає Лук’яненко Наталію Петрівну, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, Шульгу Федора Олександровича, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, Гудзій Тетяну Вікторівну, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, Огара Романа Романовича, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, Лапшину Катерину Василівну, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, Скочеляса Сергія Петровича, останнє відоме місце проживання м.Чернівці, вул.Щепкіна, 4-6, як відповідачів по цивільній справі за позовом Обласної комунальної установи "Чернівецька обласна філармонія” до Лук’яненко Наталії Петрівни, Шульги Федора Олександровича, Гудзій Тетяни Вікторівни, Воробець Олексія Георгійовича, Огара Романа Романовича, Лапшиної Катерини Василівни, Скочеляса Сергія Петровича, Марко Бориса Михайловича, третя особа  – відділ паспортної реєстрації та міграційної роботи Шевченківського району м.Чернівці про усунення перешкод в користуванні власністю, шляхом зняття з реєстраційного обліку в судове засідання на 9 годину 30 хвилин 28 серпня 2013 року за адресою м.Чернівці, вулиця Кафедральна, 4, кабінет №16.
В разі неявки в судове засідання справу буде розглянуто без вашої участі.
І.М.ГОНЧАРОВА, суддя Шевченківського райсуду м.Чернівці







Переглядів: 457 | Додав: Sunny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ПОШУК
Тег
Чернівці 11-томний словник Інститут мовознавства Академія наук Василь Клічак Просвіта Тлумачний словник української мови НОВИНИ СВІТУ НОВИНИ УКРАЇНИ НОВИНИ ЧЕРНІВЦІ НОВИНИ ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Прокуратура КРИМІНАЛ НОВИНИ БУКОВИНИ 9 травня інваліди війни військовий госпіталь ветерани День Перемоги Михайло Папієв вибори міський голова Мельник мер Новодністровськ Панчишин результати голосування
Календар
«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright Svoboda © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz